Aru wrote:
Vicces azért h milyen ijesztõ mélységek felé tart a fórum az utóbbi idõben, már ami az átlag szellemi szintet illeti - akine nem inge... - és ez engem mindig elszomorít.
Lehet ám bátran próbálkozni a dolgok pozitív irányba terelgetésével, a "minden rossz" megállapításoktól még soha semmi nem lett jobb. Egyébként a színvonallal imho semmi gond nincs, régebben sem volt se jobb, se rosszabb, az sokkal inkább sajnálatos, hogy többen elszoktak innen, akikért pedig kár, újak meg kevesen vannak, fõleg akik írnak is, de tudom facebook, twitter, blogok, stbstb.. de hiába, a fórum, mint formátum általában nem olyan felkapott már manapság, mint volt pár éve, nagyon átalakultak a netezési szokások. Mondjuk én ezt speciel baromira sajnálom, mert a fórum az egy stabil dolog, visszakereshetõ, évek múltán is meg lehet találni bármit rajta, ellentétben a pillanatnyi dolgok megosztására szolgáló egyéb helyekkel.
Whatever, ez már gazából nagyon off, csak már egy ideje ezen agyalok, hogy hogyan lehetne itt felpörgeti a dolgokat egy kicsit... Mindegy, ha valaki erre akar válaszolni bármit, akkor vigyek ezt át valami onabb topicba, az Orochi vs The World vitát meg hagyjuk szerintem, túl lett ez már pörögve, és bõven nem ér ennyit az egész.
edit: graaooarg. most lett elegem, lacika uccsó hozzászólását töréltem mert semmi új mondanivaló nem volt benne és tényleg hagyjuk már ezt az egészet, mert csak futunk körbe-körbe.
Sz'al, vita lezárva, innentõl kezdve újra az eredeti téma a topic. Éljen a lix!
edit2:
lacika: Értsél már abból, ha azt mondom, hogy
TÉMA LEZÁRVA.
(btw, kitakarítottam kicsit a topic legvégét.)