Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 12:00 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 9:30 pm 
Senior Member

Én is jól szórakoztam egypár kommenten,csakhát érdekes hogy ha én rosszat írok a DJsről akkor meg már ti lázongtok,hogy hogyan írhatok ilyet,mikor szó szerint ugyanezt csináljátok ti is! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 9:34 pm 
Forum Fanatic

lacika1988 wrote:
Bezzeg mikor jön egy full ismeretlen retek DJ,de japán,vagy vmi rockhozhasonlítható féleség,és még kaksik is,de a soj rendezi akkor "húú ez szuper húú gyerünk rá húú"
no comment... :lol: :lol:

lacika1988 wrote:
full ismeretlen retek DJ,de japán

lacika1988 wrote:
full ismeretlen retek DJ

Oh.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 9:39 pm 
Site Admin

lacika1988 wrote:
Amúgy én nem az emberekbe kötöttem bele,hanem abba hogy hülyeséget tudnak írni :D Mert pl modt én azt írtam a DJ-ről hogy shit(ha már néhány ember ugyanezt csinálja az orochival,akkor én is megtehetem) egyből valaki felkapja rá a fejét hogy "hátmárpedignemaz mert xy"..akkor miről beszélünk :)
Azt írtad, hogy "full ismeretlen", ami nevetséges. Hogy neked tetszik-e vagy sem, az egy más kérdés, de hogy világhírű azon nem lehet vitatkozni. Ha hülyeségeket írsz, meg hőzöngsz bele a vakvilágba, annak meg az lesz a vége, hogy rákérdeznek az emberek, hogy ezt mégis mire értetted?
Itt is ez volt és kiderült, hogy amit számonkérsz az embereken, hogy feltétel nélkül rajonganak valamiért, amit a soundofjapan szervez... azt nem is mi szerveztük, innentől kezdve az egész vita értelmét vesztette, szóval ha folytatni akarod, akkor esetleg találj valami tényleges alapokot, mert jelenleg már csak a nagy semmiről beszélsz.
Az ausztráloknál összeszedett "a kerület legjobb amatőr csapata" díjakat meg talán ne vessük össze egy világverseny megnyerésével, meg főleg ne egy olyan csapat esetében, amit a szervezők megpróbálnak japánnak eladni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 9:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lacika1988 wrote:
Én is jól szórakoztam egypár kommenten,csakhát érdekes hogy ha én rosszat írok a DJsről akkor meg már ti lázongtok,hogy hogyan írhatok ilyet,mikor szó szerint ugyanezt csináljátok ti is! :lol:

Szerintem a kettő között csak annyi a különbség, hogy van, ami vitathatatlanul nem tartozik a "jó" kategóriába, ettől függetlenül szerethetik sokan, -én is rengeteg ilyen együttest, énekest miegymást hallgatok és nem zavar, ha valaki ócsárolja őket- (persze ez alól kivétel, ha valaki ezt úgy teszi, hogy közben egy hasonlóan igényes formációhoz hasonlítja XD), és van az, ami előtt megemelem a kalapomat, hogy igen, ez nem semmi, mondom ezt úgy, hogy bár voltam Dj Kentaro koncertjén, annyira nem szeretem/hallgatom. Na persze ez ennél sokkal bonyolultabb, és relatív, hogy mit nevezünk jónak, vagy rossznak, de azért gondolom te is érzed a különbséget a kettő között.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 9:48 pm 
Forum Addict

lacika1988 wrote:
Amúgy én nem az emberekbe kötöttem bele,hanem abba hogy hülyeséget tudnak írni :D Mert pl modt én azt írtam a DJ-ről hogy shit(ha már néhány ember ugyanezt csinálja az orochival,akkor én is megtehetem) egyből valaki felkapja rá a fejét hogy "hátmárpedignemaz mert xy"..akkor miről beszélünk :)

1.) Szerintem nem véletlen, hogy ennyien egyhangúan reagáltunk a Te postjaidra. Tudod nekünk is csípi a szemünket, ha egy óvodás intelligencia szintjével sem rendelkező emberke, ez esetben értsd saját magadat, hülyeségeket írogat!
Elég világosan, érthetően elmagyaráztuk neked több verzióban,hogy felfogd már a lényeget. Én nem fogom még egyszer leírni neked ezt a részét. Inkább arra kérnélek, hogy ahelyett hogy itt pazarlod az idődet, helyette inkább tanulnál, fejlesztenéd a HELYESÍRÁSOD vagy javaslom a szövegértési feladatokat! Meg egy kis bölcsességet felszedtél magadra, 5 év után érdemes megint írnod ide is.

2.) Mikor tavaly ezt írtad az An Café topicba:

lacika1988 wrote:
hát attól hogy miku az énekes...hát ez nagyon nem jön be.semmilyen szám,kapásból 100 jobb számot tudok mondani ami jobb tőle :D ez ilyen semmilyen

Nos itt te is beszólsz az egyik legkedvesebb bandámra, azonban szó nélkül hagytam, mert neked ez a véleményed, ezen nem tudok változtatni és nem is akarok. De ha már így felkapod a vizet a te kis Orochidon, akkor kérlek én is mondanék neked valamit szerintem nem véletlen, hogy az An café az egyik legismertebb az oshare-kei műfajban... :roll:

Szóval ezek után Fogd vissza magadat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 9:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Megelőlegezem ennek a topicnak a "2011 első negyedév legszórakoztatóbb TROLOLOL"-ja címet :laugh:

Vicces azért h milyen ijesztő mélységek felé tart a fórum az utóbbi időben, már ami az átlag szellemi szintet illeti - akine nem inge... - és ez engem mindig elszomorít.

Persze azért meg kell jegyeznem h mindezen cirkusz számomra roppant szórakoztató olvasmány volt esténként, munka után x"D Komolyan mondom, kész felüdülés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 10:34 pm 
Forum Fanatic

Egyébként tavasszal jön Európába a lix (indies VK banda) is! Kiwamu kiadójánál vannak amúgy. Image

Quote:
- 23th April: Brussels, Belgium - sign session - Manga Cafe Gokami
- 24th April: Lausanne, Switzerland - concert + sign session - Polymanga
- 25th April: Liège, Belgium - Concert - Péniche InsideOut
- 29th April: TBC Lille, France
- 30th April: TBC Paris, France
- 5th May: Amstelveen, Netherlands - Concert + Sign Session - P60
- 13th May: Marange, France - Concert + Sign Session - Dock 412
- 14th May: Winterthur, Switzerland - Concert + Sign session, JapAniMangaNight

(tőlük amúgy nyáron az énekest kivéve mindenki kilépett, most csak ő és egy gitáros alkotja a bandát)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 29 Tue, 10:40 pm 
Site Admin

Aru wrote:
Vicces azért h milyen ijesztõ mélységek felé tart a fórum az utóbbi idõben, már ami az átlag szellemi szintet illeti - akine nem inge... - és ez engem mindig elszomorít.
Lehet ám bátran próbálkozni a dolgok pozitív irányba terelgetésével, a "minden rossz" megállapításoktól még soha semmi nem lett jobb. Egyébként a színvonallal imho semmi gond nincs, régebben sem volt se jobb, se rosszabb, az sokkal inkább sajnálatos, hogy többen elszoktak innen, akikért pedig kár, újak meg kevesen vannak, fõleg akik írnak is, de tudom facebook, twitter, blogok, stbstb.. de hiába, a fórum, mint formátum általában nem olyan felkapott már manapság, mint volt pár éve, nagyon átalakultak a netezési szokások. Mondjuk én ezt speciel baromira sajnálom, mert a fórum az egy stabil dolog, visszakereshetõ, évek múltán is meg lehet találni bármit rajta, ellentétben a pillanatnyi dolgok megosztására szolgáló egyéb helyekkel.
Whatever, ez már gazából nagyon off, csak már egy ideje ezen agyalok, hogy hogyan lehetne itt felpörgeti a dolgokat egy kicsit... Mindegy, ha valaki erre akar válaszolni bármit, akkor vigyek ezt át valami onabb topicba, az Orochi vs The World vitát meg hagyjuk szerintem, túl lett ez már pörögve, és bõven nem ér ennyit az egész.

edit: graaooarg. most lett elegem, lacika uccsó hozzászólását töréltem mert semmi új mondanivaló nem volt benne és tényleg hagyjuk már ezt az egészet, mert csak futunk körbe-körbe.
Sz'al, vita lezárva, innentõl kezdve újra az eredeti téma a topic. Éljen a lix! :artist:

edit2:
lacika: Értsél már abból, ha azt mondom, hogy TÉMA LEZÁRVA.
(btw, kitakarítottam kicsit a topic legvégét.)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 30 Wed, 4:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A lix az jóóóó!! Miután Yuu és Chihiro bejelölt engem ameba-n meghallgattam őket. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 30 Wed, 4:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Aru wrote:
Vicces azért h milyen ijesztő mélységek felé tart a fórum az utóbbi időben, már ami az átlag szellemi szintet illeti - akine nem inge... - és ez engem mindig elszomorít.
Lehet ám bátran próbálkozni a dolgok pozitív irányba terelgetésével, a "minden rossz" megállapításoktól még soha semmi nem lett jobb. Egyébként a színvonallal imho semmi gond nincs, régebben sem volt se jobb, se rosszabb, az sokkal inkább sajnálatos, hogy többen elszoktak innen, akikért pedig kár, újak meg kevesen vannak, főleg akik írnak is, de tudom facebook, twitter, blogok, stbstb.. de hiába, a fórum, mint formátum általában nem olyan felkapott már manapság, mint volt pár éve, nagyon átalakultak a netezési szokások. Mondjuk én ezt speciel baromira sajnálom, mert a fórum az egy stabil dolog, visszakereshető, évek múltán is meg lehet találni bármit rajta, ellentétben a pillanatnyi dolgok megosztására szolgáló egyéb helyekkel.
Whatever, ez már gazából nagyon off, csak már egy ideje ezen agyalok, hogy hogyan lehetne itt felpörgeti a dolgokat egy kicsit... Mindegy, ha valaki erre akar válaszolni bármit, akkor vigyek ezt át valami onabb topicba, az Orochi vs The World vitát meg hagyjuk szerintem, túl lett ez már pörögve, és bőven nem ér ennyit az egész.

Teljesen igazad van. Én is az utóbbi egy évben szinte csak olvasom a fórumot, de alig-alig írok. Szerencsére vannak stabil arcok, akik változatlan intenzitással írnak, így soha nem kell rákeresnem a neten egy számomra érdekes bandára sem, mert vannak akik gyorsabbak, és ügyesebbek - és mellesleg az infókat (és letöltőlinkeket :D ) is előbb osztják meg itt. :)

Ez is off volt - de szóba került, így hát leírtam. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 30 Wed, 4:35 pm 
Elite Member

két külön dolog azt mondani valamire h "ez nekem nem tetszik" vagy éppen "nahát ez shit" minthogy különféle gőgös nagyképű módon fennhangon szánakozó megjegyzéseket tenni egy zenekarra, csak azért mert leszervezik őket ide egy koncertre. többek közt még egy ilyen garázsbanda is sokkal jobban ért a hangszeréhez mint a legtöbb magyar "profi"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 30 Wed, 4:38 pm 
Forum Addict

De hát Lix.-nek is mije van? pár kislemez, meg talán egy mini? o_O
Egyébként nem rossz zenekar (a basszeros pld elég jól nyomta), ha közelebb jönnének, (mondjuk ide xD) még meg is nézném őket.

Last edited by Manic on 2011 Mar 30 Wed, 6:08 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 30 Wed, 6:00 pm 
Mumus

pixyfalse01 wrote:
két külön dolog azt mondani valamire h "ez nekem nem tetszik" vagy éppen "nahát ez shit" minthogy különféle gőgös nagyképű módon fennhangon szánakozó megjegyzéseket tenni egy zenekarra, csak azért mert leszervezik őket ide egy koncertre. többek közt még egy ilyen garázsbanda is sokkal jobban ért a hangszeréhez mint a legtöbb magyar "profi"

szerintem ne kezdjük el összehasonlítani a magyar zenét a japánnal! meg különben sem erről megy a téma! Pixi tudom hogy fanatikusan szerted japánt...de nem kell ezért mindig lehúznod a magyar dolgokat.. mert azért nálunk is van néhány .. sok gyöngyszem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 30 Wed, 6:23 pm 
Elite Member

Ji-chan wrote:
pixyfalse01 wrote:
két külön dolog azt mondani valamire h "ez nekem nem tetszik" vagy éppen "nahát ez shit" minthogy különféle gõgös nagyképû módon fennhangon szánakozó megjegyzéseket tenni egy zenekarra, csak azért mert leszervezik õket ide egy koncertre. többek közt még egy ilyen garázsbanda is sokkal jobban ért a hangszeréhez mint a legtöbb magyar "profi"

szerintem ne kezdjük el összehasonlítani a magyar zenét a japánnal! meg különben sem errõl megy a téma! Pixi tudom hogy fanatikusan szerted japánt...de nem kell ezért mindig lehúznod a magyar dolgokat.. mert azért nálunk is van néhány .. sok gyöngyszem!

Tudom, sok magyar alter. zenét szeretek.
Ui: el ne felejtsd kiírni !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 30 Wed, 6:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pixyfalse01 wrote:
többek közt még egy ilyen garázsbanda is sokkal jobban ért a hangszeréhez mint a legtöbb magyar "profi"

És? Szerintem az, hogy ki mennyire jó az adott hangszerén, nem sokat ad hozzá / vesz el a zene minőségéből, értékéből. A Dream Theater tagjai a legjobbak között vannak technika szempontjából, és rendkívül képzett zenészek, mégis, szerintem unalmas a zenéjük. A Sex Pistols sem volt túlontúl képzett zenekar, mégis nézd meg, hova jutottak. Vagy a magyar Trabant zenekar, akiknek a tagjai szintén nem voltak túlságosan képzett zenészek, mégis, számomra az egyik legkedvesebb magyar zenekar.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour