Bíborhold,én értelek meg minden,
De azért saját magadnak is ellent mondasz
"Egyébként persze peace and love, mindenki azt hallgat felőlem, amit akar, csak tartsa már tiszteletben, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, mint neki."
Ezt nem tette meg Aku!
Egyébként meg úgy írok ahogy jól esik,mert ha jól tudom nem a szépirodalmi fórumon vagyok.
"a Mucc is kapott elég sok pozitív véleményt" ez meg a másik.Még a koncert nem is volt,de már leócsárolják az egészet!Én pl a GUILDot nem ismertem úgy, kemény 2 számukat hallottam..Na de mondom elmegyek a koncertre hátha jobb lesz élőben meg minden.És nem bántam meg,Rohadt jó volt.Az egyik legjobb.
Aku
"Vissza is vonulok a "kaksi" industrial/EBM/aggrotech kombájnomhoz zenémhez"
látod?idézőjelbe tetted a kaksit!mert az neked teccik..de már egyből izélsz ha én lekaksizom!..

akkor légyszives te se írj már ilyeneket.mégha azt írod be simán hogy nem teccik,jólvan,kifejezed normálisan. de amiket te írsz háát...no comment.
Case amugy nem csak én írok ilyen hangnemben,vissza lehet olvasni,hogy szarrá alázzák egyesek az Orochit,abba bele nem gondolva hogy esetleg másnak tecchet..Nem tehetek róla,én is átsiklottam először rajta mondom hagyom a fenébe,de amikor már 20xra írják be,akkor már megelégelem..
Amúgy nem a Soj ellen beszélek,ne essen félreértés,csak IQ fighter van itt,és azthiszik ők a menők mert "hátcsaknekemlehetigazammertmár2007ótaregizvevagyok a többiekmegcsicskák."
Na ennyi vót a móka mára,mert tom hogy majd ugyis én leszek leszólva ,ócsárolni lehet a bandát,de ha már megvédeni akarja a másik,hát arra egyből neki tapadnak 5-6an..