Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 12:08 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 4:54 pm 
Forum Addict

^Egyébként ja, tuti lesznek megint táblás kis csajok, akik majd az énekes / gitáros nevét ordibálják egész koncert alatt.. O_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 4:55 pm 
Forum Fanatic

lacika1988 wrote:
Bezzeg mikor jön egy full ismeretlen retek DJ,de japán,vagy vmi rockhozhasonlítható féleség,és még kaksik is,de a soj rendezi akkor "húú ez szuper húú gyerünk rá húú"
no comment... :lol: :lol:

Kérlek, mondj példát, kíváncsi vagyok. :beaten:

Egyébként hogy mi szar meg mi jó, az abszolút szubjektív, szóval erről ennyit. Ha nem tetszik, akkor ez van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 5:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lacika1988 wrote:
Drága Aru! :D
Akkor mégis mi a reteknek írsz ide és miért foglalkozol vele,ha szerinted sz*r?
Ez kb a napiszar.com szintjén van,hogy utálják amit oda feltesznek,mégis telekommentelnek mindent és foglalkoznak vele.
Bezzeg más lelett egybõl cseszve amikor azt írta hogy a giru koncert nem volt jó.. :beaten:

Véleményem szerint csakis azért fikázzák ennyien mert nem a soj szervezi ezt a koncertet.
És már megy is a nyali-fali. :lol: :lol:

Bezzeg mikor jön egy full ismeretlen retek DJ,de japán,vagy vmi rockhozhasonlítható féleség,és még kaksik is,de a soj rendezi akkor "húú ez szuper húú gyerünk rá húú"

Szerintem meg árnyékra vetődsz, ha jól emlékszem, teszem azt a Mucc is kapott elég sok pozitív véleményt, annak ellenére, hogy nem SoJ szervezés, és guess what, a Rising Sound pl., ami szintén nem igazán SoJ szervezés, is rengeteg dicséretet kapott, nem csak a fórumos emberektől, hanem úgy összességében - szóval tedd félre az (egyébként alapot nélkülöző) összeesküvés-elméleteidet, Mulder ügynök. ^^ Egyébként meg arra nem gondoltál, hogy esetleg nekünk tetszik azok a, hogy a te irodalmi igényességű posztodból idézzek, 'retek DJ,de japán,vagy vmi rockhozhasonlítható féleség' dolgok, és azért megyünk rá? Gondolom nem, pedig elhiheted, attól, hogy neked nem tetszik, másnak tetszhet, bármilyen hihetetlen is. :3 A példát mindenesetre én is várom, hogy ki volt az a DJ - DJ Kentaro? DJ Krush? The Lowbrows? Mert egyikük sem SoJ szervezés tudtommal. Egyébként örülök, hogy vannak azért még ilyen kemény indivídumok, mint te, akik ellenállnak az idők viharának, és a SoJ belső körének, és ilyen szép prózaian előterjesztik a gondolataikat, keep up the good work! *insert big time irony here*

Egyébként persze peace and love, mindenki azt hallgat felőlem, amit akar, csak tartsa már tiszteletben, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, mint neki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 5:13 pm 
Elite Member

Bíborhold wrote:
Egyébként persze peace and love, mindenki azt hallgat felőlem, amit akar, csak tartsa már tiszteletben, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, mint neki.

akkor ezt kezdheted is Aruval :D
no way, nem folyok én ebbe bele

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 5:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pixyfalse01 wrote:
Bíborhold wrote:

akkor ezt kezdheted is Aruval :D
no way, nem folyok én ebbe bele

Aru szerintem is kicsit túl pongyolán fogalmazott (függetlenül attól, hogy a véleményünk hasonló), de én valahogy túl tudtam lépni ezen. Sőt, valószínűleg ha a kedvenc bandámról írja, akkor is. De erre frappáns válaszként azt mondom, te meg osharelacikával, és kvittek vagyunk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 6:02 pm 
Site Admin

lacika1988 wrote:
Véleményem szerint csakis azért fikázzák ennyien mert nem a soj szervezi ezt a koncertet.
És már megy is a nyali-fali. :lol: :lol:
Hjajmár... xD Annak, hogy a zenekarról kinek mi a véleménye, mi köze annak, hogy ki szervezi? Hogy egyáltalán, semmilyen formában nincs kint az oldalon hír a koncertről annak ugyebár teljesen más oka van (a gerinctelen, a partnereinek és a közönségnek is a pofájába hazudó szervezők, akik bevallottan arra játszanak, hogy mindegy milyen zenekart hoznak Európába, úgyis lesz annyi ember aki megnézi őket és meglesz a profitjuk), de ezt már korábban is szóba került párszor.

lacika1988 wrote:
Egyrészt, ahogy mondták már mások is, eddig nem volt olyan DJ sem, akit mi hoztunk volna ide (akik meg voltak mások szervezésében, azokat a retek kategóriába sorolni egy kicsit meredek azért...), de a "kaksi" zenekarra is mondhatnál példát, mert nem tudom mire gondolsz. Ha kritizálsz, főleg, ha ilyen hangnemben, akkor ne csak hőzöngj bele a vakvilágba, hanem konkrét példákat mondj. Köszöntem.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 7:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lacika1988 wrote:

you, sir, just made my day. :artist:

...na, jó, nem írom le inkább, amire gondolok. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 7:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jaj, mi van itt! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 8:02 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Oh my, vihar lett a biliben itten, én kérek elnézést.
Vissza is vonulok a "kaksi" industrial/EBM/aggrotech kombájnomhoz zenémhez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 8:18 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
Ugye nem mondjátok komolyan h van ember a társaságban aki pénzt ad erre az ausztrál bóvli szarra? :retard:

Pedig egy hajnalig tartó sétával még tartozol, emlékezz csak! xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 8:27 pm 
Senior Member

Bíborhold,én értelek meg minden,
De azért saját magadnak is ellent mondasz
"Egyébként persze peace and love, mindenki azt hallgat felőlem, amit akar, csak tartsa már tiszteletben, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, mint neki."
Ezt nem tette meg Aku! :)
Egyébként meg úgy írok ahogy jól esik,mert ha jól tudom nem a szépirodalmi fórumon vagyok. :D
"a Mucc is kapott elég sok pozitív véleményt" ez meg a másik.Még a koncert nem is volt,de már leócsárolják az egészet!Én pl a GUILDot nem ismertem úgy, kemény 2 számukat hallottam..Na de mondom elmegyek a koncertre hátha jobb lesz élőben meg minden.És nem bántam meg,Rohadt jó volt.Az egyik legjobb.

Aku
"Vissza is vonulok a "kaksi" industrial/EBM/aggrotech kombájnomhoz zenémhez"
látod?idézőjelbe tetted a kaksit!mert az neked teccik..de már egyből izélsz ha én lekaksizom!.. :D akkor légyszives te se írj már ilyeneket.mégha azt írod be simán hogy nem teccik,jólvan,kifejezed normálisan. de amiket te írsz háát...no comment.

Case amugy nem csak én írok ilyen hangnemben,vissza lehet olvasni,hogy szarrá alázzák egyesek az Orochit,abba bele nem gondolva hogy esetleg másnak tecchet..Nem tehetek róla,én is átsiklottam először rajta mondom hagyom a fenébe,de amikor már 20xra írják be,akkor már megelégelem..

Amúgy nem a Soj ellen beszélek,ne essen félreértés,csak IQ fighter van itt,és azthiszik ők a menők mert "hátcsaknekemlehetigazammertmár2007ótaregizvevagyok a többiekmegcsicskák." :D

Na ennyi vót a móka mára,mert tom hogy majd ugyis én leszek leszólva ,ócsárolni lehet a bandát,de ha már megvédeni akarja a másik,hát arra egyből neki tapadnak 5-6an.. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 8:34 pm 
Forum Fanatic

^ Szerintem az ilyenre, hogy ki mennyire ócsárol le milyen bandát eleve felesleges írni, mert (mint már mondottam) a vélemény szubjektív, mindenkinek megvan a sajátja, senkit nem lehet megakadályozni abban, hogy azt közölje. Ez egy fórum, itt ezt csinálják az emberek. Vagy nyáladzanak a pretty boyokra. Kinek mi. Az Orochi egyesek szerint hülyén néz ki és borzalmas zenét játszik, mások szerint nagyon pengék és tökjó a stílusuk. Arról senki se tehet, hogy az előbbi csoportba sorolhatók többen vannak szemlátomást, mint az utóbbiak (bár, szerintem, nem meglepő :beaten:). Egy zenekart nem kell "megvédeni", így is/úgy is az hallgatja, akinek tetszik.

(és igen, kibírtam, hogy ne kérdezzek vissza, hogy "De ki az az Aku?" :')))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 8:39 pm 
Mumus

Nagyon elvagy tévedve azt hiszem! Én igazándiból magasról le... hogy ki mennyi ideje van itt ha épkézláb hozzászólásai vannak és megtudja indokolni a véleményét pl.: én megtettem. Te dobálóztál itt olyan dolgokkal hogy seggnyalás preferenciák blablabla... És nekem ez az ami szemet szúrt! Icipicit te is magadba nézhetnél... mikor jöttem én azzal neked esetleg hogy hűűű 2004 óta vagyok regizve de menő vagyok? Soha!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 8:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lacika1988 wrote:
Egyébként meg úgy írok ahogy jól esik,mert ha jól tudom nem a szépirodalmi fórumon vagyok. :D

lol ennyi erővel nippon shoxxra is gyere pizsamában, ha jól tudom, akkor sem az operabálra mész, gyökér.
az, hogy valaki hogy ír, nem elsősorban attól függ, hova szánja, hanem az intelligenciájától, de látom neked nincs annyi, hogy ezt felfogd, légy rá büszke.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Mar 28 Mon, 9:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lacika1988 wrote:
*hosszú szöveg, amit nem akarok beidézni*

Oké, így egy kicsit más a leányzó fekvése, de:

Még mindig nem látok itt egyetlen DJ-t/bandát sem, akik miatt hőbörögtél, és azok után, hogy mindenkinek ilyen szép hosszan válaszoltál, ez minimum vicces. Másodszor, szerintem senki nem virgázott arra, mióta van a fórumon, nem tudom honnan szedted, de maradjunk annyiban, hogy vakon lövöldözni árnyékokra, ahogy te teszed (mert feltételezem abba nem gondoltál bele, hogy talán az ilyen hozzászólásaid után nem véletlenül oltanak be többen is), nos, az még kevésbé menő. (Arról nem is beszélve, hogy utóbbi reális jelenség, míg előbbire nem igazán láttam példát.) Felőlem írj úgy, ahogy akarsz, nem rólam mond el sokat a helyesírásom is - de azt hiszem, hogy ha megvédjük magunkat, talán nem gond, hogyha odafigyelünk ilyenekre, elvégre teszem azt te sem csodálkozol, ha érettségin nem vesznek komolyan, ha csak egy fűszoknyába mész be. De részemről nyugodtan pöfögj itt, én kifejezetten jól szórakozom, csak többre mennél, ha esetleg el is gondolkodnál a leírtakon, nem csak vakon puffogtatnál a levegőbe.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour