lacika1988 wrote:
Drága Aru!
Akkor mégis mi a reteknek írsz ide és miért foglalkozol vele,ha szerinted sz*r?
Ez kb a napiszar.com szintjén van,hogy utálják amit oda feltesznek,mégis telekommentelnek mindent és foglalkoznak vele.
Bezzeg más lelett egyből cseszve amikor azt írta hogy a giru koncert nem volt jó..
Véleményem szerint csakis azért fikázzák ennyien mert nem a soj szervezi ezt a koncertet.
És már megy is a nyali-fali.
Bezzeg mikor jön egy full ismeretlen retek DJ,de japán,vagy vmi rockhozhasonlítható féleség,és még kaksik is,de a soj rendezi akkor "húú ez szuper húú gyerünk rá húú"
no comment...

Na Lacika nagyon gyorsan vegyél vissza magadból, mert kivételesen nem állok jót magamért ha így folytatod és elszámoltam vagy 100 ig még mielőtt válaszoltam volna! Milyen úgymond retek zenekart hoztunk is ide a véleményed szerint ki is volt az a japó dj aki esetleg nem volt elég jó neked ( burkoltan japo Djket nem hoztunk még de sebaj) talán Goth-Trad..... vagy a Versailles vagy akár OZ?? Vagy még az x mennyiségű indie banda? ... Nos elárulok neked vmit nem hiába nem vállaltuk el sem az Orochit sem az előző eszméletlenül igényes bandát, ahol voltak vagy 70! És itt nincs semmi seggnyalásról szó! Semmilyen pozitív kihatása nem lenne... de ha ismernéd normálisan az embereket akkor talán.. talán tudhatnád hogy évek óta ismerjük egymást személyesen is és fórumon is és úgy vélem... még ha vannak nézet eltéréseink néha... nincs szükségünk arra hogy egymás seggét nyaldossuk...
A másik viseld el hogy van aki nem szereti őket, az nem hiába mondja azt hogy szarok! A zenéjük unalmas, kinézetükben semmi új nincs, kisugárzásuk sincs! Mit vársz hogy mindenki tárt karokkal várjon random no name bandákat? Nos ez nem így van és akik oda mennek azoknak max 40% talán a banda miatt megy oda és úgy érzem sokat mondok a többi a japán fiúkák miatt megy! (akinek nem inge ne vegye magára!) És akkor maradjunk annyiban hogy kivételesen elég nőies voltam!