Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 24 Sat, 11:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 230  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 3:06 pm 
Elite Member

Pszabi! Nagyon humorheloldok vagyunk ma! :giggle: Hogy tetszett az Eternal Melody II (ha meghallgattad azóta....)? :pinky:

D: Tökigaz. Viszont ehhez a 2 hangszerhez ért, szóval nincs más választása, ha szerepelni akar! Ha orvosi szempontból nézzük Gacktnak sem kéne minden koncert után elájulnia, de ezek már csak ilyen őrültek! :D (őrülten szeretnek zenélni....és bizonyítani, úgyértem) Biztos lesz nagy hajtás.... én pl. azt nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz az arány, számok írásában. Yoshiki még hidétől sem fogadott el túl sokmindent (pedig hide aztán nagyon jókat írt, meg hidét szerette is), sőt az X többi tagja is jókat írt, de Yoshiki sosem hagyta, hogy kb 25%-nál több legyen az a rész egy lemezen, amit nem ő ír, szóval mindnyájan vagy szólóba kezdtek, vagy addig :trampoline:-tak, amíg ki nem lettek rúgva. Erre most kíváncsi leszek... ha Gacktnak 50%-ot engedni fog akkor Gackt azzal történelmet ír, bizonyos szempontból. :star: Amire van esély, hiszen úgy tűnik, hogy őt most sokkalinkább társnak tekinti, mint "beosztottnak"....de majd meglátjuk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 3:44 pm 
oshare booty
oshare booty

mira wrote:
pszabi! Nagyon humorheloldok vagyunk ma! :giggle: Hogy tetszett az Eternal Melody II (ha meghallgattad azóta....)? :pinky:

nagyonjó!!! XD de tény h még mindig nem bírnám eldönteni h ki a jobb technikailag...*fél délelőtt az mm merveilles dvdn csüngött*...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 3:51 pm 
Elite Member

pszabi wrote:
mira wrote:
pszabi! Nagyon humorheloldok vagyunk ma! :giggle: Hogy tetszett az Eternal Melody II (ha meghallgattad azóta....)? :pinky:

nagyonjó!!! XD de tény h még mindig nem bírnám eldönteni h ki a jobb technikailag...*fél délelőtt az mm merveilles dvdn csüngött*...

Kirányisten az a koncert! Nem én már nem is a technikailagos dolog miatt kérdeztem csak hogy mondjam hogy tavaly is adott ki valamit, szóval dolgozott.... :) Másrészt ez nem jön ide, de pl szívesen hallgatnám a Le Cielt Gackttól a mai napig, kár, hogy úgy elhagyta, amit MM-ben írt, persze be lehet tenni a lejátszóba az MM DVD-t, de tőle az egyik kedvenc számom és Gackt-koncerten sose hallhatom. Ennek copyright oka van vajon...? Vagy csak simán hagyta lépjünk tovább alapon?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 4:03 pm 
oshare booty
oshare booty

sztem mind2 XD vaaaagy kellett vna hozzá a közi mormogás :D:D
de nem sztem mind2.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 4:06 pm 
Elite Member

pszabi wrote:
sztem mind2 XD vaaaagy kellett vna hozzá a közi mormogás :D:D
de nem sztem mind2.

Hátakkor marad a Malice Mizer DVD.... (óóódekár :love5: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 23 Wed, 5:28 pm 
Forum Addict

mira wrote:
...úgy tűnik, hogy őt most sokkalinkább társnak tekinti, mint "beosztottnak"....de majd meglátjuk!

Azt jobban is teszi :P Nyilván ezt ő is tudja, ha még részegen is okos LOL

EDIT:
Azért vicces, hogy a bejelentés óta ide-oda kell ugrálni a Gackt és az X-Japan topic között.
Végül ha meglesz az együttes, majd kénytelenek leszünk új topicot nyitni, mert ugyan kedvenceit követve békésen összeolvad a két rajongótábor, egyik sem hajlandó alárendelt szerepre :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 12:25 pm 
Elite Member

D wrote:
EDIT:
Azért vicces, hogy a bejelentés óta ide-oda kell ugrálni a Gackt és az X-Japan topic között.
Végül ha meglesz az együttes, majd kénytelenek leszünk új topicot nyitni, mert ugyan kedvenceit követve békésen összeolvad a két rajongótábor, egyik sem hajlandó alárendelt szerepre :P

na, azért én ebben nem lennék annyira biztos... nagy hir ide vagy oda én azota se nézem a gackt topicot :P amugy totál lemaradtam az utobbi idöben (és nincs idöm visszaolvasni a topicban) mikor lesz vmi eredménye ennek a nagy esemánynak? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 12:32 pm 
oshare booty
oshare booty

Amiyade wrote:
D wrote:
EDIT:

na, azért én ebben nem lennék annyira biztos... nagy hir ide vagy oda én azota se nézem a gackt topicot :P amugy totál lemaradtam az utobbi idöben (és nincs idöm visszaolvasni a topicban) mikor lesz vmi eredménye ennek a nagy esemánynak? :D

hátazmégnemtudott xD v nemtom >_> egyesek már rebesgetnek vmit 2007ről..de...pf...kiderül

/értelmes egy post, nem?/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 2:04 pm 
Elite Member

Ebben a videóban, most komolyan a Toshi van? :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=F7C9gLQ6pUM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 2:10 pm 
Forum Addict

Grail wrote:
Ebben a videóban, most komolyan a Toshi van? :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=F7C9gLQ6pUM

Igen ő az. Láttam már más ilyen felvételt is róla. A koncertjei után mindig sokat foglalkoik a vendégekkel. Egyébként rengeteg koncertje van, szinte naponta!! (tegnap volt, és holnap is lesz ^^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 6:02 pm 
Forum Addict

Amiyade wrote:
D wrote:
EDIT:

na, azért én ebben nem lennék annyira biztos... nagy hir ide vagy oda én azota se nézem a gackt topicot :P

Ennyit a "békés összeolvadásról". Ezért _minket_ hívnak Deareknek :P Valójában persze nem csak ezért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 9:27 pm 
Elite Member

Amiyade wrote:
D wrote:
EDIT:

Pedig még el sem kezdődött az egyetem, és már nincs idő semmire, hát ez borzasztó. 2007-ről tudok én is, állítólag tavasz...aztán lehet hogy lesz az nyár is, ősz, tél, és megint tavasz. (Csahogy ebben a topicban se maradjunk filmcím nélkül :twisted: ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 11:22 pm 
Elite Member

Letöltöttem egy For Hide című számot. Mert ott van hogy by Yoshiki amivel nincs is baj, csak az a furcsa hogy Toshi énekel, és hogy szinte csak sima gitár van az egészben, igazság szerint nem tudom hova tenni ezt a számot, vki nem tudja hogy van-e ennek valami rendes címe, vagy egy album amiről származhat. :( Esetleg egyéb infó???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 11:48 pm 
Elite Member

Grail wrote:
Letöltöttem egy For Hide című számot. Mert ott van hogy by Yoshiki amivel nincs is baj, csak az a furcsa hogy Toshi énekel, és hogy szinte csak sima gitár van az egészben, igazság szerint nem tudom hova tenni ezt a számot, vki nem tudja hogy van-e ennek valami rendes címe, vagy egy album amiről származhat. :( Esetleg egyéb infó???

Ezt valaki nagyon rosszul nevezhette el, mert miután hide meghalt, Toshi és Yoshiki abszolut nem dolgoztak már együtt. Szerintem a Kimi wa inai ka lehet, de az éppenséggel Toshi dala, nempedig Yoshiki-é. Yoshiki a Wihout You-t írta Hidének, viszont az 17 perces és zongora van csak benne meg klasszikus hangszerek, semmi ének. Ha esetleg feltöltöd, megmondom biztosra, hogy mi az.

Különben nem ritka, hogy rosszul nevezgetnek el file-okat, sok Toshi számot töltöttem már le X Japanként, meg ilyenek.

Eeeeeh *bannerlove*..... :love2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 24 Thu, 11:53 pm 
oshare booty
oshare booty

mira wrote:
Grail wrote:

Ezt valaki nagyon rosszul nevezhette el, mert miután hide meghalt, Toshi és Yoshiki abszolut nem dolgoztak már együtt. Szerintem a Kimi wa inai ka lehet, de az éppenséggel Toshi dala, nempedig Yoshiki-é. Yoshiki a Wihout You-t írta Hidének, viszont az 17 perces és zongora van csak benne meg klasszikus hangszerek, semmi ének. Ha esetleg feltöltöd, megmondom biztosra, hogy mi az.

Különben nem ritka, hogy rosszul nevezgetnek el file-okat, sok Toshi számot töltöttem már le X Japanként, meg ilyenek.

Eeeeeh *bannerlove*..... :love2:

bocsánat h közbezólok a 'for hide'='without u' :) télleg futott az első nevén, én is láttam klipprészletet belőle...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3440 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 230  Next

All times are UTC + 1 hour