Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 26 Mon, 3:07 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 5:09 pm 
Senior Member

ezolyan "hipertitkos koncert fan-eknek" szintu hír mint ami múltkor is felroppent?? :|

bécs... lol az nekem túl kozel van, ekkora szerencsém tuti nincs. XD

Popcorn meg... hjahhhhhhhhh..... no comment. -___-
az amcsik ennyire hulyék lennének btw?
kik járnak ott Dirura h ezen kiakadnak??? o.O

hajrá hajrá Kyo!!! ^o^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 5:54 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Phantom girl wrote:
kik járnak ott Dirura h ezen kiakadnak??? o.O

A Korn fanok pl., akiket levizel néha az énekes, de ha egy pici japcsi vagdossa magát, az vérlázítóan felháborító! xDDDDDDDDDD Na jó, a fene tudja milyen arrafele tévedt újságíró tudósíthatott erről felháborodva, gondolom valami ilyesmi történhetett, de igazándiból kicsit se érdekel. xDDDD Mintha nem lenne mindegy, önmagát bántja nem minket! Hogy valahol már ez is baj?... xD Ne szóljanak bele, nem telefon, Kyo egyéni szoc. problémája. xDDDD (Nekem meg aztán mindegy mit csinál, amíg nincs rajta felső. *perverz szadista desu yayy* xDDDDDDDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 6:04 pm 
Senior Member

Quote:
*perverz szadista desu yayy* xDDDDDDDD

juj de mennyire nem vagy egyedul. XDDDD
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 7:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én is hallottam a popcorn-os sztorit... Mit ne mondjak kicsit meglepett.... Utálom, ha olyasmiről írnak amihez nem értenek! Most mindenki, aki nem ismeri a vk-t azt hiszi majd, h mindenki ilyen pszichopata.... Pedig Kyo se lenne ilyen... Mint tudjuk viselkedése leginkább nem éppen szép gyermekkorával magyarázható... De ez már pszichológia...
Az amcsik meg csináljanak, amit akarnak! Én személy szerint nem szeretem őket és soha nem is mennék oda! Ezért nem is érdekel, h mit csinálnak! Sztem az sokkal gusztustalanabb, amikor Britney Spears butyi nélkül pózol.... Inkább Kyo véres mellkasát bámulom, mint BS...-ját!!!!!! Ennyi a szerény véleményem a dologról.... :bad-words: :bad-words: :grrr: :grrr:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 7:34 pm 
Site Admin

Pink Spider: neked alábbira valami komment..? o_O?
Ha már rád hivatkoztak... Csak mert a pletyka szintü hireket nem igazán szereti senki, tehát gondoltam utánakérdezek a forrásnak... :grin:
Pradipa wrote:
Case wrote:
Pradipa wrote:
KOnnichiwa!
Tud valaki valamit a diru májusi bécsi koncertjéröl?
Pradipa

Ha ilyesmiket írsz, akkor légyszives valami hír-forrást is emlits meg. köszi.
Kérdezd Pink Spidert. Töle hallottam.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 7:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Most emlitette egy amerikai barátném, h épp készülődik a Diru amerikai koncert turnéjára... ami állítólag februárban lesz... Kyo és Shinya szülinapja között.
Csak azon gondolkodtam el e kapcsán, h ők már Amerikába akarnak költözni? o_O annyi turnéznak ott, h lassan már a második otthonuk lesz!^^"" és akkor erre mondják, h a "Közönségnek ez sok volt"? na jó mindegy... tény, h a Popcorn az popcorn... :roll:

Edit: utána néztem!^^ a főoldalon is ott van már!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 8:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem egyik barátnőm mondta, h lesz nyáron Bécsben Diru koncert.
Azt, h ő honnan hallotta azt nem tudom...
Naon remélem, h a hír igaz, mert naon szeretnék menni! :D :D :D :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 8:45 pm 
Elite Member

huuu...ez a popcorn naon odab*szott...végig azon röhögtünk h semmit nem tudnak az egészről! személy szerint "örülök" h így lehúzták őket mert a sok kis p*csa nem kezdi el majmolni őket. azt nem viselném el! >.<
a koncertről csak annyit h ha jönnek akkor muszáj menni! tavaly majdnem meghaltam mert nem tudtam elmenni! XD ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 9:40 pm 
Site Admin

Pink Spider wrote:
Nekem egyik barátnõm mondta, h lesz nyáron Bécsben Diru koncert.
Azt, h õ honnan hallotta azt nem tudom...
Naon remélem, h a hír igaz, mert naon szeretnék menni! :D :D :D :D :D :D :D

jah, tehát akkor csak ilyen random lenyomozhatatlan hallomáson alapuló infó.. ^^

Zakuro: igazából nem húzzák le öket, csak leírják, hogy hü de sokkolóak. egyébként szerintem annak az 'amcsi közönség felháborodott a zenekaron' dolognak nem sok alapja van [úgy kb. semmi], legalábbis én utánakerestem, de semmi ilyesmire nem találtam utalást neten.
egyébként meg a popcorn-t bújó kis-hjaj-de-sokker tinik pont, hogy emiatt fognak rákattanni imho a zenekarra (a bravo.hu fórumon is nagy a lelkesedés, hogy hú, Deg van a popcorn-ban... xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 10:28 pm 
Forum Addict

Szerintem olyan szempontból jó, ha köztudott, hogy ilyesmi történik a színpadon, hogy aki _nem_ akarja ezt látni, legalább tudja, hogy ne nézzen Dir en grey live-ot. (Ilyenek is vannak, és ugyanúgy joguk van hozzá, mint azoknak, akik erre vevők.)

Egyébként pedig nyilván (teljesen vagy részben, nem tudom pontosan, mert nem vagyok Dir en grey rajongó) pontosan ez a célja az ilyen színpadi viselkedésnek, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 08 Mon, 11:03 pm 
Elite Member

Szerintem egyébként a dolog fel van fújva, kétlem, hogy Kyo vagdosta volna magát. Karmolások látszanak a mellkasán a képeken, de azt az ember nem pengével teszi, hanem a kis körmével. Az, hogy belevág a bőrébe, egyrészt piszkosul veszélyes, mert kicsit megszalad a penge, és nyissz a kis érnek, ami mondjuk a koncerten biztosítás szempontjából (ami tuti volt, mert a DEG már nem kis banda) nem a legjobb ötlet, másrészt alapjáraton sem szokott ilyesmit csinálni.

D: kétségtelen, hogy nem mindenkinek kell szeretnie azt, ha a kis manó vagdossa magát. De itt konkrétan nem úgy lett felhozva, hogy ilyet is szokott csinálni. Tehát itt egy nemlétező bázisnak (akik lennénk mi) ismerős Kyo, a többieket meg lesokkolja a hír, hogy emberek színpadon vagdossák magukat. Nálunk ugyebár nem nagy az esély, hogy valaki a DEG-be belefusson és lássa a pro-kontra dolgokat, vagy egyáltalán témaként kezelje a japán zenét. A Popcorn olvasói rétegének ez csak egy negatív szenzáció volt - annak is pontatlan és szánalmas - amivel valahol az egész japán zenei ipart kicsit lejáratták. Volna. Ha ez az olvasók közül érdekelne bárkit is (na jó, persze, lesznek, akik erre harapnak, ők a nagy világfájdalmas, mansonita tinik, de őket meg jobb nem figyelembe venni).

Kyo színpadi alakításának meg nem egészen az a célja, hogy a Popconr szintű tinimagazinokban legyen elrettentő példa. Feltételezem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 8:08 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska megint ügyesen megmondta. ^^ :heart:
másrészt, nem hiszem, hogy a hatáskiváltáson kívül lenne bármilyen pszichológiai alapja annak, hogy Kyo azt csinálja, amit. egyszerűen élvezi, hogy pukkaszthat. (: /már akit ez pukkaszt.../
amúgy meg, én pontosan attól félek, hogy sokan fognak erre rákapni, amint egy nyúlfarknyinál nagyobb helyet is szentelnek ennek, divatba jött a 'gót vagyok-jaj de fáj-jaj az én érzésvilágom mily sötét'-szindróma, az emoról nem is beszélve... (jaj, hát ha neki is fáj, nekem is fájjon! xD) de remélem, hogy csak én vagyok tele ilyen irreális gondolatokkal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 10:05 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Pink Spider wrote:
Pedig Kyo se lenne ilyen... Mint tudjuk viselkedése leginkább nem éppen szép gyermekkorával magyarázható... De ez már pszichológia...

Az csak egy kis s*ggfej! XDDDDDDDDDD S*GG-FEJ!!!!! xDDDDDDDD (Én kérek elnézés, ezt nem hagyhattam ki. xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 10:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case: Egyébként ezért nem írtam fel as forumra, mert csak egy pletyka és egy-két barátnőmnek említettem csak. De tegnap visszakérdeztem és azt mondta barátnőm, h több embertől is hallotta, h jönnek Bécsbe. :D :D Ennek ellenére én még nem verném nagy dobra... :cry: :cry:

Én valamilyen szinten megértem Kyo-t.... Sőt sajnálom is... Én már biztos nem élnék, ha azt kellett volna átélnem, emit neki.... :cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 10:44 am 
Mumus

Azt se tudjuk mit élt át!!! Ha kinyitja a száját hazudik de ezt mindeki tudja :P!!!!! 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour