Sziasztok! Rei vagyok.
Már másodjára írom ezt a bejegyzést, mert az első valami oknál fogva hiányosan jelent meg (T_T). Nah, de megpróbálom ismét összeszedni magam.
Sikerült kijutnom a kölni Jrock Invasion rendezvényre egy barátnőmmel, és most az ottani tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Ebbe a topicba értelem szerűen a SUG-ról fogok írni, a többi együttesről szóló élménybeszámolókat a rájuk vonatkozó helyeken olvashatjátok majd, ha kíváncsiak vagytok rá ( ha addig még sikerül életben tartanom az agyamat XD).
A koncert napján, hajnali 6-kor már be is sorakoztunk a Palladium mellé. (Ez azért volt szükséges, mert voltak olyanok, akik már 27-e óta ott csöveztek, ami az előzetes "terepfelderítésen" jutott tudomásunkra.) Mivel a jegyet nem szállították ki nekünk, ott helyben kellett átvenni a bejárat melletti box officenál, ami elvileg 12-kor nyitott ki. 10-kor már odaálltam, csak egy ember állt előttem. Majd miközben várakozom egyszer csak visongást hallok, hátrafordulok, látom, hogy jön egy fehér kisbusz, és szőke napszemcsis japán srácok integetnek ki belőle vigyorogva!!!!!! Nem állt előttem senkisem, és még meg is állt előttem egy pillnatra a busz, hogy be tudjon fordulni a kapun, így láthattam őket normálisan, és integettem hevesen. Ők is integettek vissza meg vigyorogtak!!! XD A SUG tagjai lehettek, mert úgy volt, hogy 3 kisbusz furikázta az 5 bandát és a SUG lépett fel elsőként, így öket hozhatták a heszínre legelőször.
Hú már megvolt az alaphangualt XD. Kis idő múlva újabb kisbusz. Benne ALICE9 meg talán a Kra tagjai!!! Én csak Shou-t láttam, meg azt, hogy píszelt ki az ablakon.
Nagy lökdösődés, nyomakodás és idegbaj (egy órával később nyitott a box office) után megvoltak a jegyek, és vissza pankrációztuk magunkat a sorba. 3-kor nyíltak a kapuk. Én hátrébb álltam, mint barátné, mert ez volt az első nagyszabású konci, amin eddig részt vettem, tehát nem volt nagy tapasztalatom nyomakodás, tömeg stb terén, így az ájulástól tartva inkább hátrébb húzódtam kb a 10. sorba, ahonnan még szupcsin lehett látni mindent. Még mielőtt elkezdődött volna az egész, jött egy japán fotós bácsi és készített fotókat a közönségről a színpadon állva és az emeletről is! Píszelt mindenki erőteljesen. Az emeleten volt egy kis átjáró, amiből csak egy kis rést lehetett látni, mert eltakarta egy függöny, és ott néha-néha kikandikált pár tag, azt hiszem főleg Takeru. Mikor ezt megláttuk felvisított mindenki.
És akkor végre elkezdődött a konci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jöttek SUG-ék! Takeru végig fülig vigyorral énekelt, integetett. Pink felső volt rajta, a fölött pedig egy ezüst színű csillogós nem is tudom hogyan nevezzem zakó (?). Lenyomtak kb 2 számot, majd Takeru beszélt a közönséghez. Azt mondja: "I'm a japanese ninja ninja! Watashi ha Naruto Naruto!" XDDDDD
Egy vidi is van erről a youtube-on! *Látom már egy páran megtaláltátok

.*