Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 27 Tue, 8:37 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 8:27 am 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Baby, I want You live eképp leírva azoknak, akik nem voltak ott:
"Sakurai/U-ta fanservice. Started innocently enough with Sakurai leaning close to U-ta and slipping an arm around him. And then as if it was just understood, they both leaned in closer and kissed. This would be where my eyes nearly popped of my sockets, yes. And my first thought was 'Oh god, Toll is going to murder Sakurai after!'. But my eyes did not deceive me, U-ta leaned in for it. And they stayed glued together, Sakurai writhing and dancing against U-ta and practically humping him and U-ta pressing back in the same manner. That was a jaw dropper for certain. And this was done center stage."
*an-chan tudni akarja, a kissed itt hogy értendõ????? 0_o*

hát azt én is szeretném tudni.......O_O(aaaaaaaaaaaaazthiszem lemegyek még zsebkendőért, me így mindent össze fogok vérezni .....) kell nekem ilyeneket kora reggel olvasni.........Atchan, te liliomtipró!!!!borzalmas, megrontotta U-ta-chant.... :nono: és pont ezt a koncertet nem vették fel :cry2: brühühü...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 10:53 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
Atchan, te liliomtipró!!!!borzalmas, megrontotta U-ta-chant....

Ez már szerelem! Ezek után én csak akkor vagyok hajlandó elhinni, hogy nem U-ta Atchan felesége, ha valahol felbukkan egy kép a nőről, vagy legalább a nevét közli valahol, vagy mittomén, egy házassági fotót, de ez így feletébb gyanus!!!!!!!!!!! Végülis csak annyit mondott, hogy megházasodott, semmi többet! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 10:58 am 
Elite Member

MIIIIIIII???????? :shocked!:
ez... ez... *drooool&nosebleeeeeed*

*lenyugszik*
"kedvenc gitárosunk a Taiji PV-böl..." pedig meg mertem volna esküdni, hogy az Atsushi parokában... :hammer:

ui: Hidehiko olyan jol néz ki... :love:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 11:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

"practically humping him and U-ta pressing back in the same manner"

:shock: *elképzeli* :love2: *túlfantáziálja* :hospital: :arrow: :dead:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 11:06 am 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
megumi wrote:
Atchan, te liliomtipró!!!!borzalmas, megrontotta U-ta-chant....

Ez már szerelem! Ezek után én csak akkor vagyok hajlandó elhinni, hogy nem U-ta Atchan felesége, ha valahol felbukkan egy kép a nõrõl, vagy legalább a nevét közli valahol, vagy mittomén, egy házassági fotót, de ez így feletébb gyanus!!!!!!!!!!! Végülis csak annyit mondott, hogy megházasodott, semmi többet! :P

hát...ja, de ha mégiscsak egy nőt vett anno feleségül, szerintem az már ott hagyta...ez a fanservice simán válóok XD :grin:
U-ta-chan, mint menyasszony huhuhu.... :laugh: hmmm, ihlet.... *megumi lassan elvérzik......*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 11:09 am 
Elite Member

naaaa, azért azt nem kéne... bááár.... kawaii lenne.... :evilbat:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 11:49 am 
Site Admin

:shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 12:09 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Amiyade wrote:
ui: Hidehiko olyan jol néz ki... :love:

Ebben hevesen egyet értünk! ^_^ Jah, és ha már Hidehiko, akkor ezt a képet be kell tenni: Jupiter :laugh: . Tessék, Hidehiko kutyája, Jupiter! :laugh: Tényleg olyan, mint a vattacukor!!!!!!!!!!!!!!

megumi wrote:
ez a fanservice simán válóok XD

Főleg ha a kissed dolgot tényleg úgy értették, márpedig nagyon úgy jön ki a szövegből :shock: ...... Lehet, jobb, hogy nem voltam ott, a pici szívem azt már tényleg nem bírta volna. ^^""""""""""""" *erősen koncentrál, hogy ne gondoljon bele* Nem megy!!!!!!!!!! :hospital:
megumi wrote:
U-ta-chan, mint menyasszony huhuhu....

Kawaii túladagolás!!!!!!!!!!!!! Bár, ő mindig az ^^". :heart: *elképzeli* Nem is tudnám, hogy melyiket szöktessem meg az esküvőröl, a vőlegényt, vagy a menyasszony..... :love2: Vagy inkább...... :twisted: *szintén lassan elvérzik*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 5:32 pm 
Elite Member

ez kutya????

Quote:
Vagy inkább......

legyen inkább mindkettö. :twisted: és ha már ott vagyunk tegyük zsebre Hidehikot is, léééécciiiiiii!!!!!!!! :angel:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 08 Tue, 6:59 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Amiyade wrote:
ez kutya????

Quote:
Vagy inkább......

legyen inkább mindkettö. :twisted: és ha már ott vagyunk tegyük zsebre Hidehikot is, léééécciiiiiii!!!!!!!! :angel:

Igen, az kutya xD!
Oké, akkor két helyről is kakkoii Hide rendel, mert Mariannak is kell ám, de nagyon ^^". A legegyszerűbb lesz, hozom mind! Atchant muszáj lesz sajna közkinccsé tenni, de U-ta csak az enyém (meg Atchané)!!!!! :twisted: A többieken lehet osztozkodni, iszapbírkózni, hogy Case-channak is jó legyen, meg egyebek. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 11 Fri, 10:42 am 
Official Cheerleader

:shock: tyűű, weird a Lucy honlapja... sok info nincsen, ami meg van az nekünk úgy se kell, me ugye koncertre nem jutunk ki, de a Profile-t érdemes megkukkantani, már csak a beteg rajzok miatt is... maimai hogy néz ki .... :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 14 Mon, 9:17 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nos, élménybeszámoló, ami nagyon kikészített :( .... Miért élnek olyan emberek, akik gazdagabbak nálam, vagy csak én vagyok túl szegény és szerencsétlen? ^^"
Egy német csajszival beszédbe elegyedtem a Soulseeken. Rám is csodálkozott, hogy jé, egy németül beszélő magyak Buck-Tick fangirl? Ő még ilyet nem látott sosem ^^"""""""""""""""". Szegényke először kifejezte a sajnálkozását, meg a japán zenei körben, amiben mozog, ő az egyetlen, aki szereti a Buck-Ticket, mert náluk németben mindenki a megszokott közönségkedvenceket hallgatja, majd elkezte, hogy 18 éves, jövőre megy ki Japánba dolgozni, és pár amerikai B-Tfan csajjal megbeszélték, hogy majd járkálnak együtt koncertekre... :cry: Mondta, hogy menjek én is, csak jegyet kell vennem, szállát foglalnom, és persze koncertjegyeket venni és azokra elmenni.................. Most komolyan..... Ha nekem erre lenne pénzem.... :cry2: Majd azzal jött, hogy neki sincs pénze, de mindig spórol, hogy megvehesse, amit a B-T épp majd kiad. Majd szépen lassan kiderült, hogy van egy japán zenei gyűjteménye, ami kizárolag B-Tből áll. Értsd úgy, minden CD és DVD, amire rá tudta tenni a kezét, az megvan neki, és ha jól vettem ki a szavaiból, majdnem minden megvan neki, amit csak kiadtak eredetiben..... :shock: Hozzá pedgi még Atchan szóló dolgai is..... :x Hát komolyan, úgy beszélt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy megvett mindent tőlük, és még neki nincs pénze..... :nono: Dehát így jártam, fájlalhatom a szívem! Vagy, amikor összefutok vele újra, megkérdem a pontos címét, elmegyünk németbe, és kifosszuk!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: De félre a sírást!
Megvan neki a Longinus is, és állítólag nem valami jó, legalábbis szerinte nem éri meg az árát. Feltenni nem tudja a cuccokat a gépére, nem mondta miért, úgyhogy sajna nem tudtam elkérni tőle. De legalább hallottam róla valamiféle véleményt. Aztán majd meglátom, születésnapomig hogy alakul az anyagi helyzetem, és összedobhatjuk az árát, mert akkor lehet, ismét rendelek, bár ez még a jövő zenéje, mert április kicsit odébb lesz ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 15 Tue, 7:28 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Én lefáradtam rajta, most Ti jöttök! xD
Image
Mi az az elefánt, és miért üldöz mindenkit, csak Imait nem? ^^"
Image
Imai és a ventilátor 1.
Image
No comment...... BAKA!!!!!! Akárkik is csinálják ezeket xD....
Image
Imai és a ventillátor 2.
Image
És amin a legjobban kiakadtam: Táncolj U-taval xD!
ImageImageImageImage

Last edited by tenshi on 2005 Feb 15 Tue, 7:43 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 15 Tue, 7:41 pm 
Official Cheerleader

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: hát ez nagyon komoly(talan) ....Maimai...... mért pont ventillátor :shock: :? hmmmmmmmmmm.....beteg fangirlök........na meg az a veszett elefánt???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 15 Tue, 10:15 pm 
Elite Member

Atchan és U-ta ? Ezt túl szép elképzelni.... eddig olyan rossz kedvem volt, de amint ide jöttem olvasgatni, el is felejtettem :grin: :grin:

Tenshi wrote:
*an-chan tudni akarja, a kissed itt hogy értendő????? 0_o*
Pontosan úgy ahogy mi elképzeljük/elképzeltük: :twisted: "they both leaned in closer and kissed"
Ááááá. *Erisz elájúl és rögtön el is alszik, mert hulla fáradt...:sleep2: Álmában megjeleni Atsushi..majd U-ta... és Erisz nem is akar felébredni. :sweatdrop:

Ui: betegek ezek a gif-ek. Auuu.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 185  Next

All times are UTC + 1 hour