Nos, élménybeszámoló, ami nagyon kikészített

.... Miért élnek olyan emberek, akik gazdagabbak nálam, vagy csak én vagyok túl szegény és szerencsétlen? ^^"
Egy német csajszival beszédbe elegyedtem a Soulseeken. Rám is csodálkozott, hogy jé, egy németül beszélő magyak Buck-Tick fangirl? Ő még ilyet nem látott sosem ^^"""""""""""""""". Szegényke először kifejezte a sajnálkozását, meg a japán zenei körben, amiben mozog, ő az egyetlen, aki szereti a Buck-Ticket, mert náluk németben mindenki a megszokott közönségkedvenceket hallgatja, majd elkezte, hogy 18 éves, jövőre megy ki Japánba dolgozni, és pár amerikai B-Tfan csajjal megbeszélték, hogy majd járkálnak együtt koncertekre...

Mondta, hogy menjek én is, csak jegyet kell vennem, szállát foglalnom, és persze koncertjegyeket venni és azokra elmenni.................. Most komolyan..... Ha nekem erre lenne pénzem....

Majd azzal jött, hogy neki sincs pénze, de mindig spórol, hogy megvehesse, amit a B-T épp majd kiad. Majd szépen lassan kiderült, hogy van egy japán zenei gyűjteménye, ami kizárolag B-Tből áll. Értsd úgy, minden CD és DVD, amire rá tudta tenni a kezét, az megvan neki, és ha jól vettem ki a szavaiból, majdnem minden megvan neki, amit csak kiadtak eredetiben.....

Hozzá pedgi még Atchan szóló dolgai is.....

Hát komolyan, úgy beszélt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy megvett mindent tőlük, és még neki nincs pénze.....

Dehát így jártam, fájlalhatom a szívem! Vagy, amikor összefutok vele újra, megkérdem a pontos címét, elmegyünk németbe, és kifosszuk!!!!!!!!!!!!!!!

De félre a sírást!
Megvan neki a Longinus is, és állítólag nem valami jó, legalábbis szerinte nem éri meg az árát. Feltenni nem tudja a cuccokat a gépére, nem mondta miért, úgyhogy sajna nem tudtam elkérni tőle. De legalább hallottam róla valamiféle véleményt. Aztán majd meglátom, születésnapomig hogy alakul az anyagi helyzetem, és összedobhatjuk az árát, mert akkor lehet, ismét rendelek, bár ez még a jövő zenéje, mert április kicsit odébb lesz ^^".