bylon wrote:
és ez az egyszerű-nagyszerű-jó ötlet dolog nagyon érvényes sok klippjükre! Főleg, hogy P.V. lévén a klippek -pár kivételtől eltekintve, mint a pleasure land, amiben végig a természetet mutatják- "csak" 5 coolos hapsiról szólnak. De számtalan szemetgyönyörködtető variációban ^^".
Igazából próbálom eldönteni ( de minek?), hogy a régebbi dolgaik teccenek-e jobban, vagy az újabbak. Nyilván az újabbak állnak hozzám közelebb két okból: a az újabb szerzemények ( ZAngai!!!) zúznak. És a technika fejlődése révén ^^" modernek az effektek, mozgalmasabb a klipp.
Hát igen, jó bandaközpontú klippjeik vannak, amit nagyon tudok díjjazni, mert egyszerűen mindig raknak bele valamit, amitől nem szokványos videó lesz a videó. De viszont nem is viszik túlzásba, hogy olyan videót csináljanak, ami szinte meg akarja mondani, hogy milyen érzést kell kapcsolni az adott dalhoz. Sokkal inkább olyan az egész, mintha jó, a dalhoz illő hangulatú képeket nézegetnél a dal hallgatása közben.
A klippek meg időrendileg nekem igen vegyesen tetszenek. A régiek nagyon nagyon édesek!!!!!!! Az újjak meg nagyon coolosak. Mostmár csak azt várom, hogy meglegyen a SixNine album összes klippje, mert azokat így még nem tudtam odaadni. Pl.: a Mienai Mono wo Miyou to Suro Gokai Subete Gokai da-nak is két klippje van, az album megfilmesítéséhez csináltak neki egy másik klippet is, ami nekem szintén nagyon bejött. De a kedvencem marad a Love letter videója, csak lenne már meg!

Ha rá gondolok, már akkor is akaratlanul nevetnem kell

. Komolyan, én még sose sírtam a nevetéstől egy videó se, de ott sikerült.
Jajj, és legközelebbre majd fel kell írni, hogy eddig mit adtam oda, mert még sok sok minden van, amit látnod kell, de már nem fért oda ^^""""""""....... nagyon sok minden.......
És csak óvatosan Hidevel, szobatársam igen féltékeny típus, ha Hideről van szó. Még én is alig merem elszólni magam, hogy a bácsi milyen kis szép és milyen kegyetlenül coolos.

De én nem leszek konkurencia, nekem ott van Atsushi *droolez* És U-ta Leader-sama kawaiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!