yo, köffke, hallgatom mindjárt. ^^
Nah, ahogy az mp3 topicban is írtam, felpakoltam az igért
Noir fleurir cuccokat:
kuroki hana no sennenki ~shinshou - ez a 2000-ben, a drasztikus stílusváltás elött megjelent utolsó CD, ami kb összefoglal mindent amit addig csináltak és inkább gyüjteményes lemez, mint új anyag, vagyis a korábban megjelent kislemezekröl, meg egyéb random dolgokról vannak összeszedve egybe a cuccok. csak pár szám van amit korábban nem hallottam, de azok is ugyanolyan pokoli jók mint a többi (az 'Asia' gyönyörü, az 'industribe 00' pedig elsö hallásra bekerült a kedvenc Nf számaim közé.. Egyébként is pokoli jó, de Kengo háttéréneke önmagában elviszi az egészet... xD Zseniális. <3 Minöség sajna eléggé szedett-vedett, 192-töl 96 kbps-ig van minden benne, de ez olyan szinten beszerezhetetlen ritkaság, meg annyira alapmü vk témában, hogy így is abszolúte kötelezö.
kuroki hana no sennenki ~ saigoshou - ez a legutolsó anyag ami megjelent tölük és sajna a yunisan alapján hiányzik róla két szám.. :\ Ez ugyebár már azután jelent meg, hogy váltottak egy jókorát stílusilag és megközelitöleg sem olyan jó, mint a fenti anyag. Noir fanatikusoknak persze kötelezö, de akik nem ismerik öket, azok ez alapján ne vonjanak le következtetéseket, inkább hallgassák a dupla CD-t. Sokat. Nagyon sokat.