Erisz wrote:
bylon wrote:
Buck-Tick: Long Distance Call (Live Warp Days 2002)
Ezt a dalt a kyokutou -I Love You - albumról már korábban is szerettem, de most hogy láttam élőben , imádom.
Úgy látom ez a szám mindenkinek tetszik. Én is

imádom!
Töretlenül a leggyönyörübb dal, amit életemben hallottam!!!!!!!!!!
Bylon: Hogy mi a baja Miyavinak? Most nem akarom felsorolni, mert speciel nekem van egy pár bajom vele

.
StabWest wrote:
Laputa - Virgin Cry és Jesus
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn!!!!!!!!!!!!!! Azok nagyon ütnek, első kedvenc dalaim voltak a Laputától

.
Nekem most az én spec. bulis dalaim, mert egész héten melegítek majd a bulira xD. hide: Beauty & Stupid, genaki haretsu, Doubt'97; Buck-Tick: zangai, Do the 'I love You', Angel Fish, M.A.D., Sid Vicious on the beach, Kimi ga shi.....dara, Kagiri naku nezumi, és Love letter persze xD (no meg még felsorulhatatlanul sokminden más tőlük); Dir en grey: Myaku, Andrey, Schwein no isu, Tsumi to batsu xD; Malice Mizer: Brise, Gekka no yasokyoku, Gensou Rauken, Au revoir; X-Japan: Celebration/WeekEnd kettős; Merry: Japanese modernist, Violet harenchi, Tokyo telephon, Yellow girl, Brusty night, Tatsogare restaurant, pink no iro valami ^^", yasashisa kid, stb.(nekem Merry az ultimatív parti muzsika xD); Vidoll: Mommy X Daddy, boku-boku, mayura-pisarato; Laruku: Taste of love, Stay away; Metronome: Gimmicks, Arigato, Mittsu kazoero, Space romantic és Go sick xD; Nookicky: Resume és Prostration, Laputa: Refrain limit-drug habit, Programized heaven, Popular uprising; Gullet: Gage, Cult; + a fent említett Calli=Gari és Deadman számok változatlanul, és még számok innen onnan. Ez megy majd egész héten!!!!!!!!! 8)