Tudtam, hogy visszanyal majd a fagyi... Igazából nem értem, hogy miért nem idén év elejétől volt ez a pihenés, mivel tavaly október-november környékén hallhatóan szörnyű állapotban volt a hangja. Többen beszéltük, hogy a szokásos év eleji stb. koncertek után - habár koncertbeszámolók alapján a hangján már egyre kevésbé lehetett hallani, hogy gond van vele - pihennie kellene, nehogy baj legyen. Erre felvettek egy kislemezt, egy albumot és elkezdtek egy világkörüli turnét... Nem tudom, kissé felelőtlen döntésnek tűnt már akkor is, és most meg főleg annak tartom, ha ezt olvasom..
Quote:
"Although HIZUMI has undergone treatment to temporarily allow him to continue the current tour, it is not a permanent fix and there is no guarantee as to how long it will last."
Mivel nem látok bele a kiadós dolgokba, hogy ez az iram mennyire volt szükséges és társai, ezért nem akarok bölcselkedni, de szerintem akkor is az egészség a legfontosabb és inkább essenek el némi bevételtől, mint hogy ne adj isten soha többet ne tudjon énekelni vagy csak évek múlva. Egyébként szomorú, hogy év elején még úgy tűnt megvan a probléma forrása és el tudták kezdeni a megfelelő kezelést, most meg már megint azt írják, hogy körbekezelték fél Japánban eredménytelenül, így ha valakinek van ötlete, ossza meg...
Quote:
"If anyone has any information regarding promising treatment options, including those done overseas, please contact us. Thank you."
Tegyük hozzá, hogy minden tiszteletem az övé, hiszen tavaly tavasszal - már betegen - koncerteztek Japánban, nyáron lezavartak egy EU turnét és alig hanggal 2 évfordulós koncertet is játszottak; most pedig lemez, turné, minden jó volt az évre megint, de néha tudni kéne megálljt parancsolni, mert előbb-utóbb mindenki elér a határaihoz.
Őszintén remélem, hogy nem lesz semmi baj, hogy rendben be tudják fejezni a turnét és hogy aztán felgyógyul rendesen - tartson bármeddig -, mert nekik még dolguk van együtt. Nagyon sok dolguk.
*küldi a csít*