Végre én is eljutottam odáig hogy firkancsak ide valamit!!
A koncert fantasztikus volt!! A banda, a zene, az egész úgy ahogy volt nagyon tetszett!!! Para-para LUV!! Jah és „Do you like school? I dont like waking up early!” meg hasonlók!
XD Még a folytonos Shi-no -könyök, -térd és gitárok elől való hajolgatás sem rontott semmin!! A végén már reflexből borultam mindig a megfelelő irányba így minden ütközést sikeresen megúsztam!
Elötte éjjel kb 3 órát ha aludtam, így nem túl fitten érkeztem a buliba! Szorgosan kerülgettem a fotózkodó embereket, mert úgy éreztem magam mint a mosott… és valószínűleg úgy is néztem ki! Azért a végén csak beálltam a csoportképbe bár így utólag úgy látom lehet azt is mellőzni kellett volna! Sebaj!
XD Jah és amikor ott Shi-no szégyenlősen a kezembe nyomott egy névjegykártyát, hát az nagyon aranyos volt!! Megérdemelték a hosszú integetést!
X)
Az afterpartyt sajnáltam hogy ilyen hamar vége lett, holott azon is csodálkozom, hogy végig ott tudtam maradni a fáradtság ellenére!!
Köszönet Casenek hogy a betegeskedés ellenére ilyen jól bírta a strapát, és mindenkinek aki részt vett a szervezésben!! Még sok sok ilyen jó koncertet!!!!!
Készült néhány kép a mobilommal, de a fényviszonyok miatt egyik, koncert alatt készült képen sem látszik semmi! Úgyhogy én csak egy képet tudok adni!