Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 24 Sat, 11:12 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 04 Sun, 5:16 pm 
Site Admin

Hát reméljük azért a hindi verziónál kiejtés terén majd igénybe veszi valamilyen tapasztalt helyi énekesek segítségét.
Pl. tudom neki ajánlani nagy kedvenceimet:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 05 Mon, 12:12 am 
Elite Member

mana wrote:
Valami olyasmi rémlik, hogy a mandarin szöveget vagy teljesen Wang Leehom írta, vagy legalábbis tevékenyen részt vett benne :?

Én úgy olvastam, hogy teljesen ő írta (Leehom).

Tudom, hogy a másik fórumba írtad, de nem akarok offtopic lenni 8)

mana wrote:
A Crescent felzárkózott a 2. helyre (Mars-Crescent-Moon-Rebirth)

Körülbelül fordíva, mint nekem, bár a Crescent nálam is második :D Lássuk csak... első a Rebirth mindenképpen :master: , aztán talán a Crescent, aztán a Moon és végül a Mars. És még a Mars is milyen jó... :love: naigen.

Ha már itt tartunk, leírhatná mindenki (szóval nem csak mana meg én), hogy melyik a "kedvenc" szám/album/klip. Kíváncsi vagyok :smile1:

Nálam:
Szám: Story.
Album: Rebirth.
Klip: Secret Garden.

Last edited by mira on 2004 Jan 06 Tue, 8:23 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 06 Tue, 6:29 pm 
Elite Member

Ehhez mit szóltok? :smile2:

Ok, der thread hier ist an die visual-fans unter euch gerichtet:

wie viele von euch wissen, erscheinen von November bis Januar alle bereits in Japan erhältlichen Alben von Gackt (ex- malice mizer) in Deutschland. Ich will's aber nochmal für alle sagen, die's noch nicht mitbekommen haben *g*

die admins mögen's mir verzeihen dass ich hier werbung mache, aber es ist schon ein wahrlich historisches ereignis....

ich zitiere hier mal kurz aus einer mail, die ich von neotokyo erhalten habe:

Zitat:
--------------------------------------------------------------------------------
Gackt goes Deutschland!
Am 18.11.03 erscheint Gackts „Moon“ CD Album in Deutschland!
Kurz darauf folgen die Alben „Rebirth“ und „Mars“
Alle Alben erscheinen als aufwendig designte Japan Pressungen mit zusätzlichem deutschem Booklet!

--------------------------------------------------------------------------------

"Rebirth" erscheint am 16.12.03,
"MARS" am 13.01.04 (mein geburtstag~ na wenn das kein zeichen ist ^^)

Der Preis der cd's bewegt sich um die 20€, was meiner ansicht nach mehr als human ist (schonmal in japan cds bestellt? XD )

Ich meinerseits werde sie mir alle kaufen (harharharhar..!!!), sowas muss doch unterstützt werden *fg*

In diesem sinne....

A lényeg az, hogy Gackt első három albuma megjelenik Németországban.

A Moon és a Rebitrh már meg is jelentek (2003.11.18-án illetve 2003.12.16-án), a Mars pedig követni fogja őket 2004.01.03-án.

HAJRÁ GACKU-CHAN!!! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 06 Tue, 7:21 pm 
Site Admin

jaja, valami anime-related emberkék adják ki. hát nem toom, hogy milyen sikerük lesz..
ha valaki talál majd valami infot, hogy mennyire fogynak akko' maj' irogassa meg ide.. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 12:14 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Már megint nem vettem észre, hogy a szöveg hírtelen át ment németbe :drop: ..... Utálok német szakos lenni!!!!!!!!
De ez mindenestre kiválló hír!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 12:44 pm 
Elite Member

mira wrote:
Ha már itt tartunk, leírhatná mindenki (szóval nem csak mana meg én), hogy melyik a "kedvenc" szám/album/klip. Kíváncsi vagyok :smile1:

Nálam:
Szám: Story.
Album: Rebirth.
Klip: Secret Garden.

Szám: dears :heart:
Album: MARS
PV: Last Song

Az albumoknál nem kell sokat töprengenem, négyből azért még fel tudok állítani egy egyértelmű rangsort. A dalokkal meg úgy vagyok, hogy dears 4eva :drop2: A Vanilla-live volt az első találkozás Gackttal, a seki ray az első PV, amit láttam (2nd impact :smile3: ). A dears-live a harmadik, mindent eldöntő érv volt Gackt mellett, nekem mindig különleges marad. A klipeknél erős kézitusa volt: Secret Garden, Kimi no tame ni, Last Song. A győztes a legfrissebb lett :smile2:

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 12:50 pm 
Elite Member

mira wrote:
A lényeg az, hogy Gackt első három albuma megjelenik Németországban.

A Moon és a Rebitrh már meg is jelentek (2003.11.18-án illetve 2003.12.16-án), a Mars pedig követni fogja őket 2004.01.03-án.

HAJRÁ GACKU-CHAN!!! 8)

Case: erősen hiányolom a legyezőt lengető drukker-smileyt :smile3:

A német kiadásról lehet még tudni egyebet? Kiadó pl?

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 1:08 pm 
Elite Member

Közben kicsit utánanéztem ennek a német dolognak. Mindhárom cd japán és német booklettel jelent meg, a Mars és a Rebirth 19.95 EUR, a Moon 17.95 EUR. A Rebirth közben jól AUSVERKAUFT! 8) majd február/március környékén újra kiadják.

A kérdés a következő: HOGY lehet az, hogy a Crescent photobook megrendelhető Németországból, az Amazonon meg nem látom? :? Vagy csak én nem találom?? :(

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 2:34 pm 
Member

mana wrote:
A kérdés a következő: HOGY lehet az, hogy a Crescent photobook megrendelhető Németországból, az Amazonon meg nem látom? :? Vagy csak én nem találom?? :(

A www.neotokyo.de weboldalon lehet megrendelni. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 3:09 pm 
Elite Member

mana wrote:
A Rebirth közben jól AUSVERKAUFT! 8) majd február/március környékén újra kiadják.

Nagyon helyes :D

mana wrote:

Namost én nem vagyok egy nagy zsonglőr ilyen ügyekben, de a HON címszó alatt ott kéne legyen, ha volna, de én is úgy látom, hogy nincsen.

(mirának sikerült "tetemes" mennyiségű kanjit felismernie :twisted: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 3:25 pm 
Elite Member

Case wrote:
jaja, valami anime-related emberk?k adj?k ki. h?t nem toom, hogy milyen siker?k lesz..

Hat, ha nem lesz tul draga, akkor en a sikerre szavazok... a faneken kivul meg az osszes bishounen-fan is fel fogja nyalni, mar csak a bookletekert is. :)

Kedvencek:
album: Mars (van mas is? xD)
dal: Uncertain Memory
PV: egyik se, ha nem muszaj. :sweatdrop: (oszinten szolva nem emlekszem igazabol egyre se, azon kivul, hogy mindegyikben sok pozolas meg angst volt... :sweatdrop: )
________
BABI MAC BREAK AWAY

Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:15 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 07 Wed, 4:19 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jujj, akkor én is ^^"!
Album: Mars természetesen
Szám: Nem ismerem az összeset, de eddig a Vanilla.
PV: igazából nincs kedvenc, mert nagyon keveset láttam eddig, kb. 4et, úgyhogy ehhez inkább nem szólnék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 09 Fri, 8:38 pm 
Elite Member

Mana: http://www.songjapan.com/download/view.php?id=154

Innét le tudod tölteni a Junigatsu tekijoka-t, ami valamiféle mixelt verziója a kínainak és a japánnak. Maga a video fájl nem egy csúcsminőség, de azért nézhető. És cukik benne a kínai hangszerek ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jan 10 Sat, 11:09 am 
Elite Member

mira wrote:
Mana: http://www.songjapan.com/download/view.php?id=154

Innét le tudod tölteni a Junigatsu tekijoka-t, ami valamiféle mixelt verziója a kínainak és a japánnak. Maga a video fájl nem egy csúcsminőség, de azért nézhető. És cukik benne a kínai hangszerek ^__^

Aranyos :D
A kommenteket elnézegetve, úgy néz ki mindenki másképp ítéli meg Gackt és a kínai nyelv viszonyát :drop2:

Quote:
Reply: 12
His speaks chinese so good!I like him!

Ez gondolom az erősen elfogult fan :smile3:

Quote:
Reply: 23
For his Chinese prounation. Actually, I found him prounance better in the CD. But I love the feeling of the concert so much!

Itt valaki próbált objektív lenni, de nem sikerült :sweatdrop:

Összevetve a már idézett megjegyzéssel
Quote:
hahahahaha...cannot stop laughing. gackt's chinese version of juni gatsu no love song is UTTERLY hilarious!! hahahahaa....just cannot help laughing. does anyone out there have the lyrics to this release? if you do please email me the lyrics...I don't really understand half of what gackt's singing about...hahaahhaa...

most már kíváncsi lennék, mi a helyzet :?

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Feb 15 Sun, 6:22 pm 
Elite Member

mana wrote:
most már kíváncsi lennék, mi a helyzet :?

Szerintem biztos jól tud kínaiul, csak erős akcentusa van, ezért nehéz megérteni az anyanyelvűek számára. De ott van pl. Wang Leehom, aki ugye angol anyanyelvű, és ők Gackttal tök jól elbeszélgetnek kínaiul, mivel 2 nem anyanyelvű mindig sokkal jobban megérti egymást, mint 1 anyanyelvű és egy nem anyanyelvű. Wang Leehomnak a rajongók szerint egyébként alig-alig van hiba a kiejtésében, de ez nyilván annak köszönhető, hogy már sokkal előbb elkezdett tanulni, mint Gackt.

Különben félreértés ne essék, inkább csak viccből hoztam fel a témát, végtére "szegény" nem tehet róla, hogy az anyanyelve így lekorlátozza a kiejtési képességeit (ilyenekre gondolok, hogy viszonylag kevés hangból álló hangrendszer, szótagokban való gondolkodás, stb.). De tényleg nem cikizem, mert 1) kínaiul én sem tudok 2) az angollal kapcsolatban meg kedves tőle, hogy legalább próbálkozik, az amerikai rajongók biztos nagyon örülnek neki.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour