Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 10:51 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 5:20 pm 
Elite Member

A Lj-on eleg sok ismerösöm megy Dirura Berlinbe (hat föleg nemetek) es az egyikük blogjaban olvastam, hogy a koncert napjan mi varhato idöjaras-ügyileg:

Morning: Showers
Afternoon: Showers
Evening: Showers
Minimum temperature: 8°C
Maximum temperature: 20°C
Rain risk: 60%
(source: wetter.com)

Csak gondoltam szolok, hogy vigyetek esernyöt vagy valami. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 7:12 pm 
Member

Case wrote:
Shinya lábainak mi köze a Szigethez? Ez egy fórum, nem valami játszótér.

(itt reagálok, mert még talán ide illik leginkább a téma...)

hát.. hmm.: Reméljük valamikor majd Shinya lábai fogják taposni a Sziget talaját... :wink:
És amúgy csak felmerült. Akkor nyitnom kéne egy „Shinya lábai” c. topicot? ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 8:01 pm 
Mumus

kagami: kérlek próbálj ugy viselkedni ahogy illik fórumon belül senki sem akarja hogy ez az oldal elzüljön bár ezt case nem fogja megengedni!!!! De ne azzal foglalkozzunk kinek hogy veszük le a lábát vagy kié!! Ha ilyenekről akarsz beszélgetni akkor megy egy igénytelen fórumra de ne ide!!!!! Vagy ha tudsz németül akkor csatlakozz hozzájuk itt valahogy nem nagyon azt szeretnénk ki beszélni hogy kinek mi kell egy emberbőől!!!

a másik meg az hogy gondolkozz kicsit realista ként olyan együttesek nem fognak idejönni még 666 szor szavazol is rájuk akik még ki sem rakták a lábukat Japánból még ha mondjuk van is olyan aki németbe volt nem fognk eljönni a szigetre mivel a magyar társadalom erre nincs felkészülve max pár év mulva!! Ha meg koncertet akarsz gyüjtsél mindeki azt csinálja!!! Én is!!!!

kb ennyit akartam mondani!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 8:29 pm 
Forum Fanatic

Ji-chan wrote:
senki sem akarja hogy ez az oldal elzüljön...

Ebben egyet kell értenem, borzasztó, hogy (szerintem) CSAK a Sound of Japan fóruma az egyetlen hely, ahol normálisan lehet beszélgetni a J-rockról, a külföldi fórumokon ugyanis vagy a már előbb említett mindenféle testrészekről folyik az "eszmecsere" (hogy szépen fogalmazzak...ehh. :?) meg hogy "milyen cuki/kawaii/tündibündi XY ember", vagy pedig kizárólag olyasmi az egész, hogy "húú, tőccsön föl már nekem valaki 200 giga stuffot XY-tól, mer' hallottam egy számukat és az ooolyan jó volt, meg különben milyen cuki/kawaii/tündibündi XY..." ....ehh. :drop:

Na jól van, más. :sweatdrop:
Én nem tudom, hogy ez most hogy van, de amikor megjelent a Withering to Death album, akkor én nagyon nem szerettem (szó szerint: csak a single-ös számok jöttek be), most meg miután hallgattam pár új live mp3-at, amik booorzasztóak voltak (na jó, a zenekar profi volt, szokás szerint megint csak Kyo-val van bajom :roll:), egyszerűen kedvem támadt elővenni a WtD-et... és egészen tetszik!! (mondjuk úgy 3 szám kivételével)... hmm, gondolom minden Diru albumnak az a sorsa, hogy egyszer az ember fia/lánya megszeresse, haha. :lol:
Szóval akkor, mikor megjelent 4/10 pont, most 7,5/10. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 8:42 pm 
Member

Ji-chan wrote:
kagami: kérlek próbálj ugy viselkedni ahogy illik fórumon belül senki sem akarja hogy ez az oldal elzüljön bár ezt case nem fogja megengedni!!!! De ne azzal foglalkozzunk kinek hogy veszük le a lábát vagy kié!! Ha ilyenekről akarsz beszélgetni akkor megy egy igénytelen fórumra de ne ide!!!!! Vagy ha tudsz németül akkor csatlakozz hozzájuk itt valahogy nem nagyon azt szeretnénk ki beszélni hogy kinek mi kell egy emberbőől!!!

a másik meg az hogy gondolkozz kicsit realista ként olyan együttesek nem fognak idejönni még 666 szor szavazol is rájuk akik még ki sem rakták a lábukat Japánból még ha mondjuk van is olyan aki németbe volt nem fognk eljönni a szigetre mivel a magyar társadalom erre nincs felkészülve max pár év mulva!! Ha meg koncertet akarsz gyüjtsél mindeki azt csinálja!!! Én is!!!!

kb ennyit akartam mondani!!!!

jó ne haragudjatok, te se Case, csak nem értem, hogy mi olyan nagy probléma a viselkedésemmel... És miért számítana rögtön igénytelenségnek a fórumon, ha ilyesmivel viccelünk? az, hogy néha akad egy-egy ilyen megjegyzés, az nem azt jelenti, hogy erre szűkül le az egész beszélgetés, ez amúgyis csak felemlítődött, természetesen számomra sem a lábak-téma a legfontosabb.
de akkor mondjátok meg légyszíves, hogyan kéne viselkednem, hogyan illik egy fórumon?mert szerintem egy fórum arra való úgymond, hogy beszélgess másokkal, új embereket ismerj meg, és nem értem, hogy akkor miért ne írhatnék bármiről, ha nem sértek meg vele másokat.
a Szigettel kapcsolatban pedig hogyha most ebben az évben nem is sikerül elhívni ezeket a bandákat, legalább a Sziget vezetősége felfigyelhet arra, hogy mennyi szavazat érkezett rájuk, és talán jövőre felmerül bennük, hogy elhívják őket. elvégre ezt a kívánsággépet sem véletlenül találták ki. és arra, hogy a Mucc vagy a Dir en grey eljöjjön, arra igenis lenne esély, a többiekkel kapcsolatban elismerem, h nem túl valószínű.
szóval egy a lényeg: én tényleg hajlandó vagyok visszafogni magam, ha ez téged/titeket zavar, csak akkor beszéljük meg ezt a dolgot rendesen, mert én tényleg nem látom értelmét, hogy ilyeneken felhúzzátok magatokat, hogy én hülyeségeket írkálok Shinya lábairól vagy akármiről.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 8:48 pm 
Mumus

nem felhúztam magam mert nem vagyok ideges csak tudod nem szeretném mert a többiek nevébe én nem beszélhetek hogy olyan legyen az a forum mint egyes forumok itt magyarországon belül és ez vonatkozzék jrockra animére vagy bármire!!!! Tőllem mondhetsz bármit és igazad is van hogy új személyeket ismerhetsz meg de szerintem a fórumon egyes dolgokat kell megbeszélni!! tőllem ha akarod találkozhatunk is és szivesen beszélgetek veled Shinya lábáról sőőőt mindenről amiről csak szeretnéd én se vagyok másmien mivel Case az életben párszor le szokot szólni emiatt de nem a fórumon!!! gyere meetre azt beszélgethetünk ha akaraod ha meg nem tudsz akkor ott van az mns címem azt ott!!!! Minden szombaton westend kajáldáknál vagy a tetőn az időtől függ!!! kb 7 től!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 8:55 pm 
oshare booty
oshare booty

eh...indulatok..nyugi ji, nem fog a fórum elzülleni!

Jigsaw wrote:
Ebben egyet kell értenem, borzasztó, hogy (szerintem) CSAK a Sound of Japan fóruma az egyetlen hely, ahol normálisan lehet beszélgetni a J-rockról, a külföldi fórumokon ugyanis vagy a már előbb említett mindenféle testrészekről folyik az "eszmecsere" (hogy szépen fogalmazzak...ehh. :?) meg hogy "milyen cuki/kawaii/tündibündi XY ember", vagy pedig kizárólag olyasmi az egész, hogy "húú, tőccsön föl már nekem valaki 200 giga stuffot XY-tól, mer' hallottam egy számukat és az ooolyan jó volt, meg különben milyen cuki/kawaii/tündibündi XY..." ....ehh. :drop:

ehhez még lenne 1-2 szavam...*khm...*

Jigsaw wrote:
Na jól van, más. :sweatdrop:
Én nem tudom, hogy ez most hogy van, de amikor megjelent a Withering to Death album, akkor én nagyon nem szerettem (szó szerint: csak a single-ös számok jöttek be), most meg miután hallgattam pár új live mp3-at, amik booorzasztóak voltak (na jó, a zenekar profi volt, szokás szerint megint csak Kyo-val van bajom :roll:), egyszerűen kedvem támadt elővenni a WtD-et... és egészen tetszik!! (mondjuk úgy 3 szám kivételével)... hmm, gondolom minden Diru albumnak az a sorsa, hogy egyszer az ember fia/lánya megszeresse, haha. :lol:
Szóval akkor, mikor megjelent 4/10 pont, most 7,5/10. :D

jah, a live weird....és nekem is a kishörcsöggel van bajom ^_^"

@kagami: semmi gond a poénkodással, csak figyelj a határra. a gackt threadben asszem már én is jeleztem, nem a jópofisággal van gond, hanem a mértékkel

eh...még1cer: ji..nyugi....everyone, peace!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:03 pm 
Site Admin

Kagami wrote:
jó ne haragudjatok, te se Case, csak nem értem, hogy mi olyan nagy probléma a viselkedésemmel... És miért számítana rögtön igénytelenségnek a fórumon, ha ilyesmivel viccelünk? az, hogy néha akad egy-egy ilyen megjegyzés, az nem azt jelenti, hogy erre szûkül le az egész beszélgetés, ez amúgyis csak felemlítõdött, természetesen számomra sem a lábak-téma a legfontosabb.
de akkor mondjátok meg légyszíves, hogyan kéne viselkednem, hogyan illik egy fórumon?mert szerintem egy fórum arra való úgymond, hogy beszélgess másokkal, új embereket ismerj meg, és nem értem, hogy akkor miért ne írhatnék bármirõl, ha nem sértek meg vele másokat.

persze, semmi baj az ilyesmi megjegyzésekkel, mindenkinek voltak, vannak ilyenjei (nekem is. xD) csak valamennyire ügyelni kellene, hogy a saját helyén menjenek a dolgok (teszemazt.. ott a Gackt topic, az is tele van mindenféle gyanús dolgokkal, és én belegondolni sem akarok, hogy mi folyik ott, de hát a gackt topicoknak már csak ez a sorsa, hogy ilyenek legyenek, tehát még csak természetes, hogy nem szólok bele.. :beaten:). Tehát csak nyugodtan, de azért mértékkel. :beee:

Az egyetlen kivétel mostanság ugye pont ez, a Deg topic, ahol a koncertig jó lenne mellözni a random dolgokat, hogy a fontos, utazással ésatöbbivel kapcsolatos infók könnyebben visszakereshetöek legyenek.

Kagami wrote:
a Szigettel kapcsolatban pedig hogyha most ebben az évben nem is sikerül elhívni ezeket a bandákat, legalább a Sziget vezetõsége felfigyelhet arra, hogy mennyi szavazat érkezett rájuk, és talán jövõre felmerül bennük, hogy elhívják õket. elvégre ezt a kívánsággépet sem véletlenül találták ki. és arra, hogy a Mucc vagy a Dir en grey eljöjjön, arra igenis lenne esély, a többiekkel kapcsolatban elismerem, h nem túl valószínû.

Igen, pont ezért is nem zártam be azonnal a Szigetes-szavazós topicot, amig nem csúsztak el nagyon a dolgok off-ba (majd kinyitom újra, csak most inkább pihentessü a dolgot egy kicsit) mert habár álmodozni felesleges, de egy bizonyos fokig igenis van értelme szavazgatni a ténylegesen szóba jöhetö zenekarokra (mint. pl. Deg, Mucc, nomeg a Tokyo Ska Paradise Orchestra.. xD) ha másért nem azért, hogy a szervezök esetleg megjegyezzék a neveket, hogy vannak ilyenek is. Ennyi.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:05 pm 
Mumus

én nyugodt vagyok a teljes kiegyensúlyozotság!!!!!!! na jó ez nekem ma túúúúúúllll hosszú szó!!!

Na igen a mostani deg liveok nem az igazik vagyos kyocskának le kéne szokni a cigiről meg énektanárhoz járni vagy csak egyszerüen pihenteni a hangszálait!!!! meg nem átmenni olyan stílusba hogy hogy tudok ugy énekelni hogy meghóditsam amerikát!!!vagy valami ilyesmi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:06 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
Tokyo Ska Paradise Orchestra

Az mekkora királyság lenne!! Nagy hangulatot tudnának csinálni! 8) 8) 8)

(na de ez már megint off-topic és különben is, nem is fogok Szigetelni, mindegy.) XD

Ji-chan wrote:
kyocskának le kéne szokni a cigiről meg énektanárhoz járni vagy csak egyszerüen pihenteni a hangszálait!!!! meg nem átmenni olyan stílusba hogy hogy tudok ugy énekelni hogy meghóditsam amerikát!!!vagy valami ilyesmi!

Na, ezzel 100%-ig egyetértek!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:11 pm 
Member

Ji-chan wrote:
nem felhúztam magam mert nem vagyok ideges csak tudod nem szeretném mert a többiek nevébe én nem beszélhetek hogy olyan legyen az a forum mint egyes forumok itt magyarországon belül és ez vonatkozzék jrockra animére vagy bármire!!!! Tőllem mondhetsz bármit és igazad is van hogy új személyeket ismerhetsz meg de szerintem a fórumon egyes dolgokat kell megbeszélni!! tőllem ha akarod találkozhatunk is és szivesen beszélgetek veled Shinya lábáról sőőőt mindenről amiről csak szeretnéd én se vagyok másmien mivel Case az életben párszor le szokot szólni emiatt de nem a fórumon!!! gyere meetre azt beszélgethetünk ha akaraod ha meg nem tudsz akkor ott van az mns címem azt ott!!!! Minden szombaton westend kajáldáknál vagy a tetőn az időtől függ!!! kb 7 től!!!

hmm, akkor jó, én is szívesen találkozom veled meg beszélgetek bármiről! (hehh csak nem mostanában mert most érettségire kéne készülnöm :SSS de ha vége lesz ennek az egésznek, akkor nagyon szívesen elmennék a meetekre) és tényleg ne haragudjatok, csak nekem ilyen sajátos a humorérzékem, nem tehetek róla... :)
de amúgy már kezdünk nagyon off-topicba átmenni... :)
szóval, melyik a kedvenc Dir en grey-számod? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:13 pm 
Mumus

majdnem az összes!! van egy kettő amit ki nem álhatok pl: Aint afrais to die vagy mi a szösz most nem tom helyesen leírni!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:14 pm 
oshare booty
oshare booty

jigsaw wrote:
Ji-chan wrote:
kyocskának le kéne szokni a cigiről meg énektanárhoz járni vagy csak egyszerüen pihenteni a hangszálait!!!! meg nem átmenni olyan stílusba hogy hogy tudok ugy énekelni hogy meghóditsam amerikát!!!vagy valami ilyesmi!

Na, ezzel 100%-ig egyetértek!!

vagy tudja a dalszövegeket...lehet h csak nekem volt oan feelingem de néha akkor is belehörgött a liveban amikor full nem kellett volna...a hangszalagjait meg orvossal meg kellene nézetnie és passz..

Last edited by pszabi on 2006 May 17 Wed, 9:36 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:17 pm 
Elite Member

Kagami wrote:
jó ne haragudjatok, te se Case, csak nem értem, hogy mi olyan nagy probléma a viselkedésemmel... És miért számítana rögtön igénytelenségnek a fórumon, ha ilyesmivel viccelünk? az, hogy néha akad egy-egy ilyen megjegyzés, az nem azt jelenti, hogy erre szûkül le az egész beszélgetés, ez amúgyis csak felemlítõdött, természetesen számomra sem a lábak-téma a legfontosabb.
de akkor mondjátok meg légyszíves, hogyan kéne viselkednem, hogyan illik egy fórumon?mert szerintem egy fórum arra való úgymond, hogy beszélgess másokkal, új embereket ismerj meg, és nem értem, hogy akkor miért ne írhatnék bármirõl, ha nem sértek meg vele másokat.

Nem vagyok Case, és a kérdés sem nekem szólt, mivel nem folytam eddig bele a vitába (fórum vs. újoncok), de azért nekem is volt, van és lesz véleményem, amit eddig inkább élőben fejtettem ki, ami meg ugye nem fair veletek szemben.

Berobbantatok ide (az nem derült ki, hogy előzetes ismeretséggel, avagy csak véletlenül nagyjából egyidőben) egy csomóan, ami örvendetes esemény lenne, de itt vannak írott na meg persze íratlan szabályok, amikre eddig nem nagyon kellett figyelmeztetni senkit.
1: Nem gyártunk felesleges topicokat. Értsd: olyanokat, amikre egyszavas válaszokat lehet adni, olyanokat, amiket 5 perc alatt ki lehet beszélni, vagy olyanokat, amiknek a témája kísértetiesen egybeesik egy másik topicéval.
2: Nem Offolunk agyba-főbe. Néha igen, de az ésszerűség keretein belül.
3: Nem szólunk be egymásnak. Case-nek meg pláne nem. Voltak viták (nyilván főleg a zenei ízlés különbözősége miatt), de a kis ironizáló megjegyzések szerintem csak egy bizonyos ismeretség után megengedhetőek.
Ezeket ti (nem te, ti, akárki, lusta vagyok szó szerint idézgetni) rendszeresen áthágtátok. Ez nem baj, nem utálunk ki senkit. Én ignorálok, Case pár óra múlva reagál, mert addigra megemészti az olvasottakat. De kezd kicsit "fórum a fórumban" feelingem lenni, ahová én azért járok fel, hogy a társaság igen szűk rétegével beszélgessek, aztán a többiek vagy felveszik a ritmust, vagy feladom, és én is menekülőre fogom a dolgot.
Nincs nagy baj egyébként a "whaaa, Shinya lábaaaa" beszélgetésekkel sem, mert valószínűleg mindenkinek volt fangirl-időszaka, csak mi kinőttük. Majd igazodunk egymáshoz. Csak vegyetek vissza picit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 17 Wed, 9:27 pm 
Member

Case wrote:
Igen, pont ezért is nem zártam be azonnal a Szigetes-szavazós topicot, amig nem csúsztak el nagyon a dolgok off-ba (majd kinyitom újra, csak most inkább pihentessü a dolgot egy kicsit) mert habár álmodozni felesleges, de egy bizonyos fokig igenis van értelme szavazgatni a ténylegesen szóba jöhetö zenekarokra (mint. pl. Deg, Mucc, nomeg a Tokyo Ska Paradise Orchestra.. xD) ha másért nem azért, hogy a szervezök esetleg megjegyezzék a neveket, hogy vannak ilyenek is. Ennyi.

hmm, tök jó akkor, h te is így gondolod :smile2: jó lenne, ha felfigyelnének a szervezők ezekre az együttesekre... csak aztán nehogy divatba jöjjön itt a jéérokk a végén, nem szeretnék hatszáz jajdemenővagyok-kiscsaj között álldogálni az esetleges koncerten, nemtom ti hogy vagytok vele... (méghogy ők hangosabban visítozzanak mint ahogy én fogok! :wink: ) ---najjó ez egy igen távoli jövőkép...

Quote:
Az egyetlen kivétel mostanság ugye pont ez, a Deg topic, ahol a koncertig jó lenne mellözni a random dolgokat, hogy a fontos, utazással ésatöbbivel kapcsolatos infók könnyebben visszakereshetöek legyenek.

ezt teljesen megértem, úgyhogy akkor topicváltás...
(azért látom ám, hogy Shinya lábai senkit nem hagynak hidegen... :P :wink: )

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour