Kagami wrote:
jó ne haragudjatok, te se Case, csak nem értem, hogy mi olyan nagy probléma a viselkedésemmel... És miért számítana rögtön igénytelenségnek a fórumon, ha ilyesmivel viccelünk? az, hogy néha akad egy-egy ilyen megjegyzés, az nem azt jelenti, hogy erre szûkül le az egész beszélgetés, ez amúgyis csak felemlítõdött, természetesen számomra sem a lábak-téma a legfontosabb.
de akkor mondjátok meg légyszíves, hogyan kéne viselkednem, hogyan illik egy fórumon?mert szerintem egy fórum arra való úgymond, hogy beszélgess másokkal, új embereket ismerj meg, és nem értem, hogy akkor miért ne írhatnék bármirõl, ha nem sértek meg vele másokat.
Nem vagyok Case, és a kérdés sem nekem szólt, mivel nem folytam eddig bele a vitába (fórum vs. újoncok), de azért nekem is volt, van és lesz véleményem, amit eddig inkább élőben fejtettem ki, ami meg ugye nem fair veletek szemben.
Berobbantatok ide (az nem derült ki, hogy előzetes ismeretséggel, avagy csak véletlenül nagyjából egyidőben) egy csomóan, ami örvendetes esemény lenne, de itt vannak írott na meg persze íratlan szabályok, amikre eddig nem nagyon kellett figyelmeztetni senkit.
1: Nem gyártunk felesleges topicokat. Értsd: olyanokat, amikre egyszavas válaszokat lehet adni, olyanokat, amiket 5 perc alatt ki lehet beszélni, vagy olyanokat, amiknek a témája kísértetiesen egybeesik egy másik topicéval.
2: Nem Offolunk agyba-főbe. Néha igen, de az ésszerűség keretein belül.
3: Nem szólunk be egymásnak. Case-nek meg pláne nem. Voltak viták (nyilván főleg a zenei ízlés különbözősége miatt), de a kis ironizáló megjegyzések szerintem csak egy bizonyos ismeretség után megengedhetőek.
Ezeket ti (nem te, ti, akárki, lusta vagyok szó szerint idézgetni) rendszeresen áthágtátok. Ez nem baj, nem utálunk ki senkit. Én ignorálok, Case pár óra múlva reagál, mert addigra megemészti az olvasottakat. De kezd kicsit "fórum a fórumban" feelingem lenni, ahová én azért járok fel, hogy a társaság igen szűk rétegével beszélgessek, aztán a többiek vagy felveszik a ritmust, vagy feladom, és én is menekülőre fogom a dolgot.
Nincs nagy baj egyébként a "whaaa, Shinya lábaaaa" beszélgetésekkel sem, mert valószínűleg mindenkinek volt fangirl-időszaka, csak mi kinőttük. Majd igazodunk egymáshoz. Csak vegyetek vissza picit.