Nya akkor mesélek is hozzájuk

:
firestarter1 és firestarter2
- ezek 2 éve készültek akkor amikor még a firestarter kiadónál voltam leszerződve (ilyen lett volna magyarország nyállinkinpark bandája ha összejön ez ment szét promociós célokra rádióknk-vivának stb) a zenekar + én (ez ugye tök élő zene)
SojChristmas
-Aki erről lemaradt a krácsonyi ünnepek elött az most végigszenvedheti ..ezt valami borzalams silent night instrumentális zongorafutamra énekeltem fel törekdeve a tökéletes Gackt stílusra
Teljesakármi
- no ennek waitin' sin a címe csak elfelejtettem átírni.. Ez már itthoni ministúdióban készült itt márminden én vagyok
Uccsókeveretlen
ennek nem adtam címet és nincs is rendesen kikeverve a hangzás.. meglepő módon szintén én vagyok mnden
Verse-refrén
ezt akkor csináltam miután elszállt a gépem és szinte minden addigi munkám elveszett... verse és refrén ami megmaradt de mivea sávok elvesztek soha nem fejeztem be
BT
-ezt tegnap csináltam fel is raktam ide de gondoltam akkor ebbe is berakom újra
eatmybutterfly-psychomix
-most erről ugye nem kell újra kell beszélnem?
és a Gackt: ash az sajna kimaradt ebből a zipből úgyhogy azt külön kellett pótolnom:
Itt az eredeti szám instrumentális (ének nélküli) verziójára énekeltem fel én az ASH-t Ebben vannak komolyabb technikai (ének, hangkézés) hibák de leszarom
itt az összes akkor
és itt a gacktfeléneklésem ami lemaradt