Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 27 Tue, 10:40 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 15 Tue, 1:02 pm 
Elite Member

Hi!
Thank you Bylon! :D :D

Ji-chan: Egyértelműen Ni~ya!!!!! :smile3: Melyik ruhájára gondoltál?

tenshi wrote:
Ruka öltözzön hidenek!!!!!!!! :D 8)

:D Ruka rózsaszín hajjal?! (Erisz imagines) Jó lenne! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 15 Tue, 5:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hell-o. Ma elkezdtem kerseni a cosplayhez hozzávalókat. S teljesen becsavarodtam, mert láttam katonai cuccokat, nadrágot kígyóbőr mintásat, és fekete fényeset tele csatokkal ( nagyon cool)...meg sokfélét ami emlékeztet Dai-ra...de vhogy egyik sem volt perfekt...Leginkább az Obscure-os katonai cucc kellene. A fekete lakk v. bőr ( vagy milyen) egyenruhája állati jól néz ki ( karszalag nélkül, ehh), meg az összes fekete szegecses cucc-de ezeket a legnehezebb elkészíteni, ugye. Sz'al vagy öltönyös elegáns Dai leszek, vagy a katona ( keki színű).
Ha van ötletetek, hogy hol lehet katonai ruhát kapni, akkor írjatok !!! Meg persze ötletek is jól jönnek, mert mint látható, csak csapongok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 15 Tue, 5:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na igen, azt jó lenne tudni, hogy az obscure-os cucc, vmi tipikusan japán military felszerelés, vagy stylist csinálta neki? ??????Mert mindkét esetben keki anyagot kell szerezzek, s szépen megkérni anyukámat (aki totál idiótának, betegnek, melegnek..néz), hogy varrja meg. Sz'al szerintetek tipikus japán egyenruha? -ezt szeretném megtudni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 15 Tue, 6:22 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
Na igen, azt jó lenne tudni, hogy az obscure-os cucc, vmi tipikusan japán <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=military&v=56">military</a> felszerelés, vagy stylist csinálta neki? ??????Mert mindkét esetben keki anyagot kell szerezzek, s szépen megkérni anyukámat (aki totál idiótának, betegnek, melegnek..néz), hogy varrja meg. Sz'al szerintetek tipikus japán egyenruha? -ezt szeretném megtudni.

A kereséshez hajrá!!!!!!!! Az Obscureos ruha meg stylist műve, nincs benne semmi hagyományos dolog. ^^" Ha sikerül, akkor az nagyon jól fog kinézni. És az a haj! 0.0 Hát nem lesz egyszerű dolog azt megcsinálni. Az alja fekete, a teteje piros, és az egész feláll. De hát Dienál a haj mindig nagyon cool ^_^! Nekem is kicsit majd alakítanom kell a hajamon Kyo miatt, megvágni a végét, mert akkor jobban is nő ^^".
És most először én is konfrontálódtam a szülői nem-megértéssel, mikor kijelentettem, hogy a zsebpénzem kontaktlencsére szeretném költeni ^^". De az egy az egyben teljes cosplay megkveteli, nem tudok mit csinálni ellene (gomenasai haha-chan ^^").

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 16 Wed, 7:06 pm 
Official Cheerleader

Erisz-chan: a júliusom ahogy elnézem a cosplayrucik elkészítésére fog elmenni, szóval neked is szívesen segítek!!!! :D a varrónök meg rohadt drágák, úgyhogy szívesen megmentek bárkit ezektöl a felesleges költségektöl
kérdezzétek ji-chan-t :wink: ö is ingyen él...belölem

tenshi:én is a dokis cuccra szavazok így utólag is!!!! nagyon coolos, én utcai használatra gondoltam azt a kabátot még az összel... csak kicsit hülyének néztek volna ott "mucsán". lehet hogy pesten is.

lehet hogy összekéne szedni a cosplayes bandát és összeülni varrni. na cosplayerek?

lassan lehet hogy én is meggondolom azt a miyakus rucit... a köv. bulira úgy akarok menni hogy mozgásképes is legyek, mert az utóbbi Toshiya rucim :love: egy picit el lett cseszve, arról ne is beszéljek hogy dög meleg volt...
ötleteket akarok!!![/img]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 16 Wed, 7:20 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Megumi: Akkor tényleg tudtok nekem szerezni olyan dokikabátot? Otthon nem találtam, pedig körbekérdeztem a népet, venni meg nem lenne semmi a kontaktlencse mellett. Amiatt is le lettem cseszve otthon, hogy ha olyan sokmindent szeretnék, akkor miért ilyen hülyeségre költöm a pénzem, mint egy fehér kontaktlencse ^^". Szeretnék végre egy egy az egyben cosplayt csinálni, és ahhoz most kell, többször nem lesz ilyen. Más kinézetet meg nem igen választhatok, amihez nem kell kontaktlencse, mert a hajam nem engedi ^^".
Szóval ha beszereztek egy olyan kabátot, ami még jó is rám (nah az nem egyszerű, hogy mellben is jó legyen ^^"), azt borzalmasan megköszönném. Ellenszolgáltatásról majd megegyezünk. Otthon jól összefestem vörössel, és kész is a ruci.

FONTOS!!!!!
Ami pedig mindenkire vonatkozik! Ha tudtok, gyertek el Pesten meetre mind július harmadikán (azt hiszem az szombat ^^"), és ott megbeszéljük, hogy kinek mi kell, ki miben tud segíteni a másikon, és milyen ötletek, tanácsok vannak. Ha valamiért nem tudtok jönni, szóljatok!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 16 Wed, 10:50 pm 
Elite Member

megumi wrote:
Erisz-chan: a júliusom ahogy elnézem a cosplayrucik elkészítésére fog elmenni, szóval neked is szívesen segítek!!!! :D a varrónök meg rohadt drágák, úgyhogy szívesen megmentek bárkit ezektöl a felesleges költségektöl
kérdezzétek ji-chan-t :wink: ö is ingyen él...belölem

:D :D Arigato!! :idol:

Ötlet... Nincs, mert csak olyat tudnék, ami kényelmetlen, alig lehet benne mozogni, és meleg. (Vámpír Toshiya-t akartam mondani, kabát nélkül, nem átlátszó felsővel, de rájöttem, hogy bőrnadrág kell hozzá, az meg nem igen jó nyári viselet. :) ) Egyébként úgyis mindenki meg fog főni majd a bulin. Azért imádkozom, hogy akkor aránylag hűvös legyen az idő.

tenshi wrote:
FONTOS!!!!!
Ami pedig mindenkire vonatkozik! Ha tudtok, gyertek el Pesten meetre mind július harmadikán (azt hiszem az szombat ^^"), és ott megbeszéljük, hogy kinek mi kell, ki miben tud segíteni a másikon, és milyen ötletek, tanácsok vannak. Ha valamiért nem tudtok jönni, szóljatok!!!!

Rendben. Remélem mindenkinek jó lesz az időpont.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 16 Wed, 11:20 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
lassan lehet hogy én is meggondolom azt a miyakus rucit... a köv. bulira úgy akarok menni hogy mozgásképes is legyek, mert az utóbbi Toshiya rucim :love: egy picit el lett cseszve, arról ne is beszéljek hogy dög meleg volt...
ötleteket akarok!!![/img]

Ötlet nagyon nehéz ^^". A Yokan klippjében lévő ruha jutott eszembe, amiről lelóg a sok zsinor, és kell hozzá ismét csíkos harisnya. Vagy még ott van a nagyon cool Drain away Toshiya is, de az már melegebb öltözet. Noh meg ott a Yurameki Toshiya kis bőrminiben, de az a ruha valami elképeztő bonyolult, és meleg is lehet, hiába olyan kicsi ^^". És végül marad az ajállottam, a Cage Toshiya gyönyörű hosszú ruhában elég könnyed anyagból. Ezeket tudom ajállani ^_^!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 17 Thu, 10:47 am 
Mumus

Ciao mindenkinek!!!!!!!!!!

Tenshi: remélem jó lesz amit találni fogunk :D !!!!!!!!

Rájöttem hogy nem Ni-Ya hanem Sakito de nem baj mert ötvözés lesz és így Ni-Ya és Sakitó lesz!!!

Hiába mondja nekem valaki hogy hogy kell képet beíleszteni ha nem tom mi az URL címe valaminek!!! Úh ez rosszul lett megcsinálva (bocsi Case :master: )vagy teljesen hülye vagyok!!! De megumi sem jött még rá 8)

Nekem oks ha megbeszéljük a cucost juli 3.-án :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 19 Sat, 10:45 am 
Official Cheerleader

OKs, júl. 3 nekem is jó, ott leszek.

Tenshi:dokikabátot majd Ji-vel megnézem, bár nem nagyon akaródzik felmászni a padlásukra... :?
Mindent a cosplayért...

Más: picit off-topic, de fontos: aki esetleg ráér, vagy Pesten mászkál jún. 26-án szombaton az jöjjön el a divatbemutatómra(na jó nem csak az enyém...)!! Csak egy picit Deg ihletésűek a ruhák...még jó hogy allig hatnak rám a drágák :love:
Pontos időt meg címet még írok, mert még semmi sem biztos, csak az hogy lesz bemutató :multi: Úgyhogy tessék jönni és megnézni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 19 Sat, 12:13 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Más: picit off-topic, de fontos: aki esetleg ráér, vagy Pesten mászkál jún. 26-án szombaton az jöjjön el a divatbemutatómra(na jó nem csak az enyém...)!! Csak egy picit Deg ihletésűek a ruhák...még jó hogy allig hatnak rám a drágák :love:
Pontos időt meg címet még írok, mert még semmi sem biztos, csak az hogy lesz bemutató :multi: Úgyhogy tessék jönni és megnézni :D

fényképezni lehet majd? ^^" szerintem én majd megyek hacsak nem valami nagyon világvégi helyen lesz.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 19 Sat, 1:23 pm 
Elite Member

megumi wrote:

Hát persze, hogy kíváncsi vagyok rá! Szóval én mennék megnézni. :)
Deg ihletésű ruhák... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 19 Sat, 5:14 pm 
Mumus

Én is ott leszek és ruha is lesz rajtam!!! Bár ezt mind meguminak köszönhetem!!!!!!!!!!! :master: :love2: Remélem jó lesz :D

Nemsokára itt AZ ÚJ DEG ALBUM juuuuuppppiiiiii és anyu megengette hogy megvegyem :multi:

Akkor találkozunk 3.-án de hol?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 19 Sat, 6:05 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Megumi: :cry: Nem tudok menni sajna, mert hamarabb nem tudok felmenni. De majd megnézem Case-chan fényképeit ^_^. Az is valami! És köszönöm, hogy miattam mindenféle scary padlásra mászkáltok :wink: !

A találka meg legyen júl. 3-án meeten 18 körül. Azt hiszem most a Westernd tetején van, szóval gyeretek oda ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 19 Sat, 9:56 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
A találka meg legyen júl. 3-án meeten 18 körül. Azt hiszem most a Westernd tetején van, szóval gyeretek oda ^^".

Igen, igen, Westend teteje.. azon a részen ahonnan a léggömböt (vagy mit o_O) eresztik fel egy kicsit kell menni beljebb és ott van egy rakat asztal ami körül ücsörög egy rakat hangoskodó ember... na, az a nyári meet. xD

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour