Quote:
Ha így haladunk még egy év és annyi érdeklõdõ lesz, hogy stadionokban kell tartani a visual partykat (umm... vagy nem)
Vagy inkább nem, de lassan majd kinőljük azt a kis klubbot, ha minden így megy tovább

. Már most is néhol soknak tűnt a tömeg, de végül ez csak megszokás kérdése, mert eddig ugyen nem nagyon ez volt.
Quote:
Malice Mizer, Phobia, Baiser, ésatöbbi, nomeg persze rengeteg Dir en grey. Az elsõ egynéhány szám alatt nem volt fülhallgató, ami egy-két kissé félresikerült átkeverést eredményezett, de aztán ez a probléma is gyorsan megoldódott és innentõl kezdve zavartalanul folytak az események.

Sok Dir en grey ám! Nem taszem itt az álszentet! Sok volt, és én nagyon élveztem!!!!!!!!!!!!!!!
Hát azért a +DéspairsRay+ : Gärnet lekeverése se sikerült valami jól, pedig az már a buli vége fele volt, de mindegy

. Csak nagyon szeretem, ahogy a dal befejeződik és az eléggé le lett keverve, ami nekem nem esett túl jól.
Quote:
A közönség részérõl (szerencsére) most is volt nem kevés fanservice, habár a novemberi buli ilyen szempontból továbbra is túlszárnyalhatatlan maradt.

Csak nem figyeltél elégé oda, volt ott kb, ugyanannyi, csak most nem látványosan egymás hegyén hátán fetrengés volt.
Quote:
Nem úgy a másik végletet jelentõ furcsa hangulatú, játékos Honey Vanity, melybõl valószínüleg új party kedvenc lesz, annak ellenére, hogy abszolúte nem az a bulizós típusú darab.
Nem bulizós típus? Én el nem tudtam volna képzelni a bulit nélküle, mert szerintem nagyon táncolható vidám dalocska, ami abszolult passzol

! Dehát mindegy, ez csak az én véleményem.

De legalább elmondhatom lengyel levelezőtársamnak, hogy volt ez a dal, gondoltam rá, és táncoltam rá helyette is!
Egyébként remek kis beszámoló!