^ Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy részben egyet értek, ami a fanservice részét illeti. Én is azt az elvet, vallom, hogy a zenész azért zenész, és azért tart koncertet, hogy az emberek élőben is hallhassák meg persze láthassák azt amihez a legjobban ért. Nem pedig azért, hogy a gatyájába nyúljanak.

Persze ez teljesen a saját véleményem. De tényleg akárhányszor odanéztem, ha közel ment az első sorhoz, már csak a kezeket láttam, ahogy elborítják az egész testét. Nem tudom, ő élvezte-e vagy sem, mindenesetre, eddig ilyen intenzív tapit én még nem láttam, és néztem is nagyokat, hogy na az igen...
Ami a zenei rész illetti, én azzal viszont meg voltam elégedve, személy szerint remekül éreztem magam, hátul voltam, láttam mindent, hallottam is mindent, pont ahogy szerettem volna.
Natsuki halál ugrása... hát nagyon vicces volt.

Először nem értettem miért mutogat folyamatosan magára majd a tömegere, aztán mikor láttam, hogy hátrébb megy és megindul akkor: ÚRISTEN, EZ UGRANI FOG!!! Aztán már csak azt láttam, ahogy megérkezett majd el is tűnt, a tömeg meg mint a Vörös tenger ketté nyílt. Nem tudom hány embert temethetett maga alá, de én olyan 15-re tippeltem. XD Az egyik barátnőm (expert body surfös

) mondta, hogy ha még csak rádőlt volna a tömegre, még esélye is lett volna rá, hogy elbírják, de hát így, hogy nekifutásból ránk repült.

De a srác aki nagyon valószínű, hogy velük jött (nem tudom, lehet az egyik managerük...?) halált megvető bátorsággal ugrott utána, hogy kiszabadítsa a tömegből... vagy a tömeget alóla?

Na majd valaki mesélje el pontosan hogyan is volt, mert én két embernyivel arrébb voltam.
A dedikálás az már csak a hab volt a tortán.

Nagyon aranyosak voltak, hogy ilyen mosolygósan dedikálták mindenkinek végig a cuccait és közben még meg is köszönték.
Köszönöm a szervezőknek is, mert szerintem nagyon jól meg volt szervezve a dolog, nekünk semmi gondunk nem volt. ^^