^ jah, itt lehet több információt találni:
http://mullemeck.serveftp.org/jps_beta/ ... p?t=106684
Engem elég váratlanul ér a dolog, bár már eddig is tudtuk, hogy a mostani rendszert már rég nem fejlesztik, és láthattuk a problémákat is, szóval elsőre logikus lépésnek tűnik.
Ezzel majd valamikor a tervek szerint a régi suki be is zár. Az új regisztrációkkal pedig mindenki elveszti a "rangját", viszont cserébe az új rendszerben többet kell majd seedelni, ami elsőre rossznak tűnhet, de a torrentek fennmaradása szempontjából általánosságban a közösségnek jó.
Szóval az új rendszerben szigorítottak ezeken a dolgokon, és tényleg a hírek szerint (fenti linken olvasható) meghívásos rendszer lesz majd egyszer valamikor az új tackeren.
Persze részleteket én még nem tudok. Mindenesetre nem valószínű, hogy sokat variálnak majd ezzel a dologgal, az a kmc-n módi. Nekem nem úgy tűnik, hogy elit társaságot építenek, hanem inkább megpróbálják több seedelésre bírni az embereket.
Egyelőre én kivárok, várom az új albumokat az új trackeren, hogy megjelenjenek. Régieket nincs kedvem seedelni, mert azok már megvannak. Remélem majd beindul a dolog. Addig is ismerkedek az oldallal..
Egyébként többen panaszkodtak az új megjelenésére az oldalnak, ami szerintem sem annyira jó, de az új funkciók kárpótolnak ezekért a dolgokért.