Főoldal » Hírek, JPop » FAKY: 2 új dal, -1 tag.

FAKY: 2 új dal, -1 tag.

A FAKY számára 2018 nem volt egy túl aktív év, így a végére viszont egyszerre több velük kapcsolatos hír is beesett, szóval nézzük sorban:

Két új számuk is felbukkant mostanában és mindkettőnek van tévés kötődése is: a Last Petal az Anataniwa Watasanai című dorama nyitódala, míg a Four a Black Clover animeszéria epizódjait zárja. A Last Petal egyelőre csak streaming oldalakon érhető el (linkek itt), a Four viszont megjelenik CD-n is… azonban egyelőre úgy néz ki, hogy csak a csapat fellépésein és a kiadó saját online boltján keresztül lehet majd beszerezni. A megjelenés december 19-re lett időzítve és két verzió is készül majd a kiadványból: az egyiken lesz egy bónusz verzió a dalból, a Kahono karakterét játszó Megumi Han előadásában, a másikhoz pedig DVD jár a FAKY tavaly októberi koncertjének felvételével.

Részben a megjelenéshez kapcsolódóan lesz egy koncertjük is december végén a tokiói Liquid Room-ban, azonban habár nevében még ez is arra utal, hogy négyen vannak, sajna pár napja kiderült, hogy ez lesz az utolsó szereplésük ebben a felállásban, ugyanis Anna úgy döntött, hogy kiszáll a csapatból, hogy szinésznői karrierjére koncentrálhasson. A bejelentésben szerencsére az is szerepelt, hogy a többiek folytatják tovább nélküle is, szóval reméljük tényleg nem jelent majd a változás fennakadást a csapat számára.

four
2018.12.19
01.four
02.four -instrumental-
03.four covered by KAHONO (CD Only bonus track)

Limited Edition DVD:
FAKY FIRST LIVE “Unwrapped” @shibuya duo MUSIC EXCHANGE (2017.10.13)

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB