Főoldal » Feature, KPop, SoundOfJapan+ hírek » Block B koncert szavazás!

Block B koncert szavazás!

Még szinte véget sem ért az előző összeurópai “Hol legyenek KPop koncertek?” szavazás, máris itt az újabb, ezúttal sokkal specifikusabb felhívás:

blockb_1501A MyMusicTaste weboldal lényege, hogy a rajongók szavazhatnak náluk, hogy hol, melyik városban szeretnék, hogy egy adott előadó fellépjen. Ez persze alapjáraton semmiféle garanciát nem jelentene, azonban miután a weboldal mögött álló csapat pár koncertet, turnét már sikeresen összehozott, egyre gyakrabban keresik meg őket konkrét előadók, ügynökségek, hogy készítsenek számukra felméréseket.

És most, miután részben a MyMusicTaste szervezésében sikeresen lement a tavalyi, európai Nu’est turné, megkereste őket a Block B menedzsmentje is azzal a kéréssel, hogy mérjék fel, hogy melyek lennének a legjobb célpontok egy esetleges európai Block B koncertkörút számára!

Azaz, itt a lehetőség, hogy mi is beszáljunk a szavazásba! A siker persze közelsem garantált, de egy próbát mindenképpen megér!

A szavazás menete:
01.Az alábbi oldalon kattintsatok a MAKE gombra. Be tudtok jelentkezni Facebook-kal vagy Twitter-rel is a szavazáshoz. A megjelenő ablakban meg kell adnotok, mennyit szánnátok a koncertre.
02.Hogyha ez megvolt, az oldalon írjatok egy megjegyzést.
03.Osszátok meg az oldalt a baloldalon található gombokkal Facebook-on és Twitter-en is!
04.Az oldal tetején található ’Invite Friends’ melletti szívecskére is kattintsatok!
05.Ha mindennel megvagytok, az ’Invite Friends-re’ kattintva kaptok egy linket, azt osszátok meg minél több ismerősötökkel, hogy ők is szavazzanak azon keresztül!

SZAVAZÁS

Itt pedig azt lehet követni, hogy jelenleg hogy áll a szavazás.

Ahogy legutóbb is, most is szeretnénk megkérni titeket, hogy osszátok meg a felhívást ismerősök közt, fb csoportokban, stb, hogy eljusson a hír mindenkihez, akit érdekelhet a dolog!!

És, hogy mennyire hivatalos a felmérés? Anniyra, hogy a Block B egy videót is készített amiben a részvételre kérik a rajongóikat:

mymusictaste_logo

5 komment

 1. avatar Cicababa says:

  Szlovákia

 2. avatar Ondal says:

  Én rögtön rohantam is mindenkihez mindenhova a hír hallatán terjeszteni a dolgokat. :D Elég jól állunk, jelenleg 4. helyezettek vagyunk. Nem is gondoltam volna hogy leelőzzük a franciákat vagy a németeket.. :) Remélem ha látják milyen szorgalmasak vagyunk tényleg szerveznek egy koncertet ide. Azok a fanok szerintem megérdemlik ezt akik a nap minden pontján azt az oldalt lesik. :’D

 3. avatar Ondal says:

  https://www.mymusictaste.com/promotion/630
  Segítenétek nekünk? Már átkerültünk a Yellow Stage-be. :)

 4. avatar NobodName says:

  ÓÓÓÓÓ mindenki szavazni, ez egy nagyon nagy lehetőséééég!!! Bocsi, kicsit elragadott a hév, de szavazni gyerekek, minden Block B fannak kötelezőőő!!!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB